Autoři

Zajímá vás, kdo píše příspěvky na blog 2N? Přečtěte si pár vět o každém autorovi.

  • Gareth Robinson

    linkedin

    Jako kreativní člověk přináší Gareth inovativní nápady a nové přístupy k řešení problémů, přičemž se stále soustředí na potřeby uživatelů. Garethovou hlavní životní vášní je hudba, cestování a trávení času s rodinou.
  • Radka Talianová

    linkedin

    Radka je Technology Partner Manager a zaměřuje se na budování bohatého ekosystému technologických partnerů kolem produktů 2N. Dříve pracovala pro systémového integrátora, kde získala důležité poznatky o potřebě zákazníků po flexibilitě a otevřené architektuře systémů. Najdete ji v přírodě, v restauraci nebo ve studiu jógy.
  • Camilla Ashdown

    linkedin

    Camilla je copywriterka s vášní pro kvalitně napsané texty, smyslem pro detail a láskou k dobře navrženým produktům - díky tomu se dokonale hodí do týmu 2N! Narodila se v Londýně, ale momentálně žije v Praze a najdete ji v třeba v restauraci s vychlazenou plzní v ruce.
  • Dušan Benža

    linkedin

    Dušan má ve společnosti 2N na starosti produktový marketing a stará se o to, aby všechny naše interkomy a dveřní telefony skvěle vypadaly. Rád diskutuje o nových kampaních, pivu a zajímavých progmetalových kapelách.
  • Marek Chládek

    linkedin

    Marek pracuje ve 2N od svých 15 let a dotáhl to na pozici Product Marketing Managera. Firmu zná dokonale od sklepa po kantýnu ve vrchním patře. Své kolegy trápí přehnanou pečlivostí a miluje živé koncerty.
  • Lukáš Psota

    linkedin

    Lukáš začal ve 2N na pozici technické podpory. Technický background je pro něj při práci nespornou výhodou. Je to totiž jeden z mála markeťáků, který do detailu ví, o čem píše. Je to velký jedlík, ale taky sportovec, takže to na něm není vidět.