09.04.2021 Software

2N® Access Commander pomáhá zamezit šíření onemocnění COVID-19 ve firmách

V České republice musí zaměstnavatelé alespoň jednou týdně testovat své zaměstnance. Vstup na pracoviště mají povolený pouze zaměstnanci s negativním výsledkem testu na přítomnost viru SARS-CoV-2. Nabídněte takový scénář i ve svých projektech.

Software 2N® Access Commander umožňuje administrátorům, ale třeba i recepčním, nastavovat platnost přístupových údajů konkrétnímu uživateli. A to podle aktuální situace každého uživatele. Tato pravidla jsou nadřazená běžným přístupovým pravidlům, která povolují vstup zaměstnanců do různých zón v rámci budovy. Je jedno, zda uživatel vstupuje prostřednictvím RFID karty, PIN kódu, otisku prstu či mobilního telefonu.2N® Access Commander

A jak to reálně funguje? Zaměstnanci, kteří se chystají přijít na pracoviště, musí pravidelně informovat recepční o výsledcích svých testů. V případě negativního testu pak recepční prodlouží platnost uživatelského přístupového údaje vždy maximálně o týden. Nespornou výhodou je to, že nastavení může provést hromadně pro všechny negativní zaměstnance třeba každý den na konci pracovní doby. Práce v uživatelském rozhraní programu 2N® Access Commander je intuitivní, takže tato činnost zabere jen pár minut.

Jakmile přestanou veškerá opatření platit, je možné toto omezení přístupových práv zrušit. Zaměstnanci se opět mohou pohybovat na pracovišti dle původně nastavené platnosti svých přístupových oprávnění.

Nabídněte aktuální scénář do nových i stávajících projektů. Naši obchodní zástupci vám poradí.

Vyplnit formulář