24.09.2021 Produkty

2N® IP Style je oficiálně BEST!

Náš nejnovější interkom 2N® IP Style vstupuje na americký trh s prestižním oceněním CE Pro BEST (Best Electronics Systems Technologies).

Interkom IP StyleCena se udělovala v americkém Indianapolis na výstavě CEDIA. 2N® IP Style zvítězil v kategorii Komunikace ve Vylepšení domácností (Communication in Household Enhancements).

Tohle ocenění dokazuje, že interkom 2N® IP Style představuje špičku světového vývoje a že právě my určujeme budoucnost dveřní komunikace. Interkom má famózní kameru, trendy přístupovou technologii a vymazlené grafické rozhraní. Jsem přesvědčený, že tohle všechno dělá z   2N® IP Style aktuálně nejlepší interkom na trhu.“ říká Lukáš Psota, Product Marketing Manager pro interkomy a přístupové čtečky.

Interkom 2N® IP Style je ideální volbou do větších rezidenčních a kancelářských projektů. Kromě špičkové technické specifikace nabízí například stromovou strukturu uživatelů, ve které se snadno zorientuje každý návštěvník. Pomoct mu můžete navíc i přizpůsobením grafického displeje typu budovy, na které je interkom nainstalovaný.

V rezidenčním módu můžete mít stovky jmen přehledně seřazených podle pater a bloků budovy. A v kancelářské budově zase můžete uživatele rozdělit podle společností a přidat k nim firemní loga. Návštěvník zná jen jméno navštěvované osoby, ale firmou si není jistý? Kliknutí na lupičku a fulltextové vyhledávání funguje perfektně.

2N® IP Style posíláme obratem

Objednat