22.03.2022 Firma

2N® IP Style vyhrává cenu Red Dot 2022

Red Dot je jedna z nejprestižnějších cen produktového designu. Výhra je dalším argumentem pro vaše zákazníky, proč vybrat do projektu právě 2N® IP Style, nejlepší interkom na světě.

Porota o zhruba 50 expertech z celého světa posuzuje každý produkt. A jak sami na svých stránkách tvrdí: „Mezi kritéria, která hrají roli, patří úroveň inovace, funkčnosti a životnosti.“ Ve všech těchto kritériích hraje 2N® IP Style první housle, což ukazuje, že jsou naše nadprůměrně investice do R&D správnou strategií. 2N® IP Style Red Dot

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Dá se říct, že 2N® IP Style navazuje na tradici. Red Dot Award získaly totiž dříve i produkty 2N® IP Verso a 2N® Indoor Touch 2.0“, vzpomíná Tomáš Vystavěl, Chief Product Officer společnosti 2N. „Jsem pyšný na všechny, kteří se na vývoji produktu 2N® IP Style podíleli. Je to hlavně jejich úspěch“, dodává Tomáš.

Všechny produkty, které kdy vyhrály Red Dot Award mají jednu zásadní věc společnou a tou je výjimečný design. Nebudeme vám popisovat nebezpečně ostré linie, elegantní klavírní čerň a luxusní skleněný povrch. Podívejte se na skvostný design sami ve fotogalerii.

Fotogalerie designu

Uchvátil vás design interkomu 2N® IP Style?

Zeptejte se našich obchodníků, v čem dalším vyniká.

Kontaktovat