24.01.2022 Software

Bránu 2N® LiftGate nyní můžete spravovat přes cloud

Chcete mít kdykoliv a odkudkoliv dokonalou kontrolu nad 2N® LiftGate? Nahrajte do brány nový firmware 1.10. a přidejte si ji do cloudového portálu 2N® Elevator Center. Nová verze firmwaru vám výrazně zjednoduší její obsluhu.

Znáte 2N® LiftGate? Je to IoT brána od 2N, která promění obyčejný výtah na chytré IP řešení. Stačí 2 dráty ve vlečném kabelu a do kabiny můžete zapojit IP komunikátor, čtečku, kameru i reklamní panel. Tato unikátní brána v sobě kombinuje funkce LTE routeru, switche, převodníku i zdroje záložního napájení. Nyní vám usnadníme její obsluhu. 2N® LiftGate

Centralizovaná správa i dohled

S novou verzí firmwaru 1.10. můžete všechny brány 2N® LiftGate, které máte ve správě, přidat do portálu 2N® Elevator Center. Založte si vlastní účet a z něho centralizovaně monitorujte a spravujte desítky i stovky těchto bran. Na první pohled uvidíte, k jaké mobilní síti je 2N® LiftGate registrovaná, jaká je síla signálu i to, jestli funguje na primárním nebo záložním napájení.

Automatická konfigurace raz dva  

Firmware 1.10. také přináší i další usnadnění v podobě automatické konfigurace 2N® LiftGate. Technikovi stačí, aby IoT bránu zapnul a připojil k internetu – o víc se nemusí starat. Brána se následně sama přihlásí k 2N® Elevator Center, odkud si stáhne správný konfigurační soubor ve formě takzvané šablony. Tuto šablonu nyní můžete aplikovat i na již přidaná zařízení v 2N® Elevator Center. To oceníte například v situaci, kdy máte desítky bran připojených k SIP serveru, u kterého se mění IP adresa nebo metoda přenosu DTMF volby. Nebudete se muset hlásit do webového rozhraní každé z bran a ručně parametry měnit. Stačí změnit šablonu a tu potom aplikovat na všechny brány.

Založte si účet v cloudu

Chcete využít všech výhod, které nový firmware přináší? Začněte tím, že si vytvoříte účet v portálu 2N® Elevator Center.

Získat přístup