28.01.2021 Události

Nový 2N On Air odhalí patentovanou technologii

Připojte se k našemu živému vysílání 25. února. Seznámíte se s technologií, která je bezpečnější a 2x rychlejší než RFID.

25. února pro vás chystáme další pokračování online akce 2N On Air. Tentokrát na téma přístupových systémů. 2N totiž nejsou jen interkomy. Prozradíme vám, jak navýšit své prodeje bez navýšení instalačních nákladů. Ukážeme vám, jak ušetřit až 1/3 času instalace produktů. Dáme vám tip, jak se podělit o konfiguraci a správu systému s administrátorem v areálu. Ušetřený čas věnujte nový projektům, které opravdu vydělávají.

2N On AirA hlavně? Hlavně vám představíme technologii, kterou veškeré průzkumy z oblasti přístupových systémů označují jako budoucnost.

Dopřejte svým klientům přístupový systém, který je bezpečný a na který se mohou spolehnout. Nabídněte jim autentifikaci za 0,62 vteřiny. V hlavním programu 2N On Air vám Tomáš Vystavěl, Chief Product Officer, prozradí, co za vším stojí.

Na co se můžete dále těšit?

Mezi řečníky se objeví Tomáš Klíma, obchodní ředitel společnosti. Nastíní vám způsob, jak zdvojnásobit počet vyhraných projektů v oblasti kancelářských budov.

Craig Szmania, zakládající člen 2N USA, se s vámi podělí o tipy v obchodní oblasti. Dozvíte se jak si vede 2N oproti konkurenci. 

Hvězdou všech 2N On Air je Lukáš Psota, náš Product Marketing Manager. Lukáš vám detailně představí dlouho očekávanou přístupovou jednotku. Řekne vám, jak se novinka bude lišit od našeho stávajícího portfolia a do kterých projektů se vám bude hodit.

Proč byste měli do každého projektu nabídnout software na hromadnou správu zařízení? To vám předvede vždy perfektně připravený Gareth Robinson.

Závěr 2N On Air bude patřit praktickým ukázkám. Petr Kosek, Head of Pre-Sales, vás provede možnostmi integrace a podělí se s vámi o požadavky na reálné projekty. 

V průběhu celého vysílání budeme připravení zodpovídat vaše dotazy. Využijte toho a zeptejte se na cokoli ohledně přístupového systému.

Registrujte se zdarma na 2N On Air

Buďte těmi, kdo na přístupovém systému 2N vydělají. Připojte se na 25. února, 15–17 hod. CET.

Přihlásit se