Obchodní podpora nyní přímo v 2N Project Designeru

2N Project Designer je online nástroj, ve kterém si navrhnete kompletní projekt přístupového systému a dveřní komunikace. Systémovým integrátorům a architektům šetří čas při plánování komerčních i rezidenčních projektů. Nejnovější verzi jsme rozšířili o možnost snadného kontaktu s týmem podpory. Dnes už budou všechny vaše projekty dokonale připravené.

Project Designer2N Project Designer využívají tisíce zákazníků měsíčně, proto neustále pracujeme na jeho aktualizaci a vylepšování. Poslední aktualizace vám nabízí odbornou pomoc našich specialistů. Stačí před prvním exportem projektu do XLS nebo PDF souboru vyplnit kontaktní formulář, aby se vám tým 2N podpory mohl ozvat. Společně zkontrolujete, jestli jste objednali vše, co do projektu potřebujete.

Formulář vyplníte jen jednou. U každého dalšího projektu pak budou (při běžném nastavení prohlížeče) jeho políčka už předvyplněné.

Prodejní podpora je ale jen jeden důvod k provedené změně. Jde také o další krok k tomu, abychom v budoucnu mohli vytvořit váš jednotný 2N účet. V takovém účtu budete moct sledovat historii projektů, návštěv a budeme vám nabízet a ukazovat jen to, o co budete mít opravdu zájem. Odhalili jsme vám tím náš dlouhodobý cíl: Zpříjemnit vám zážitky s 2N a zprostředkovat vám jen relevantní obsah.

I proto vám moc děkujeme za zpětnou vazbu na 2N Project Designer, kterou s námi sdílíte. Je pro nás extrémně důležitá, a hraje velkou roli v tom, jak nástroj upravujeme a vyvíjíme.

Ještě jste v nástroji 2N Project Designer nenavrhovali projekt?

Zkuste to a zařaďte se mezi tisíce spokojených uživatelů měsíčně.

Vyzkoušet 2N Project Designer