10.03.2021 Události

2N Virtual Classroom: Využijte 2N interkomy na maximum!

Chcete ve svém dalším projektu využít 2N IP interkomy, ale zatím s nimi nemáte mnoho zkušeností? Přihlašte se do 2N Academy na interaktivní webinář 2N Virtual Classroom.

Během dvou hodin vás naučíme, jak nastavit a zprovoznit 2N IP interkomy tak, aby naplno sloužily budoucím uživatelům. Nemusíte nikam cestovat, všechno se naučíte online z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře. Přihlašte se zdarma už dnes a nezapomeňte, vysíláme v angličtině už 18. března od 13:00 do 15:00 (GMT+1). A na co konkrétně se můžete těšit?

Člověk sledující tréninkové video na notebookuPoznejte 2N interkomy do detailu

Naučíme vás, jak 2N interkomy sestavit, jednoduše nakonfigurovat a zprovoznit. Poradíme vám, na co konkrétně si dát pozor. Dozvíte se, jak ušetřit čas a peníze. Víte například, že 2N IP interkomy, ale i ostatní produkty můžete pohodlně nastavit na dálku? Kvůli tomu nemusíte jezdit na místo instalace.

Využijte chytré funkce 2N interkomů na maximum

Naše interkomy toho umí opravdu hodně. Proto jsou vyhledávané do nejnáročnějších rezidenčních i komerčních projektů po celém světě. Byla by škoda nevyužít jejich potenciál naplno. Jejich hlavní funkcionality vám předvedeme na našem vlajkovém produktu 2N® IP Verso. Naučíme vás sestavit hovor z interkomu a nastavit funkce pro kontrolu přístupu. Zjistíte, jak využít pokročilé funkce volání a s jakými systémy interkom propojit, abyste zvýšili bezpečnost a zajistili více pohodlí vašim zákazníkům.

Zeptejte se na cokoli

Určitě budete mít během webináře spoustu dotazů. S tím samozřejmě počítáme a rádi vám na vaše dotazy odpovíme. Věříme, že se vám 2N Virtual Classroom bude líbit. Rozhodně se ale podívejte, jaké další webináře a kurzy ve 2N Academy nabízíme. Pokud vás některé z nich osloví, přihlašte se. Naše webináře a kurzy jsou zdarma a vy se můžete vzdělávat kdykoli a odkudkoli. Díky studiu na 2N Academy se postupně stanete odborníkem na 2N produkty. Už nebudete potřebovat volat na technickou linku, protože si poradíte sami. Ledaže byste nás chtěli pozdravit. My vás vždycky rádi uslyšíme.

Chci se přihlásit na 2N Virtual Classroom