31.01.2022 Firma

5 produktů roku 2021, které budou letos ještě důležitější než loni

Podívejte se na výběr toho nejlepšího z minulého roku. Přesvědčte se, že vám neutekl některý z nových produktů nebo důležitá aktualizace a že nabízíte zákazníkům to nejlepší ze světa 2N.

WaveKey mění pocit z přístupu mobilem

Představte svým zákazníkům Bluetooth přístupovou technologii, která je spolehlivá, rychlá a bezpečná zároveň. Téhle trojkombinace jsme dosáhli jako první na trhu a vy jste se společně s námi stali průkopníky v přístupu mobilem. Už jste nastavili v projektech všechny čtyři režimy přístupu?TOP 5 2N

2N Access Unit M. Standardní tvar, nadstandardní funkce

Vzali jsme naše chytré čtečky 2N Access Unit 2.0 a zúžili jsme je do tvaru, který šetří místo, umožňuje instalaci na zárubně dveří a urychluje instalaci na minimum. Přitom jsme neudělali žádný ústupek z funkcí. Kterou z variant čtečky 2N Access Unit M jste už v projektu vyzkoušeli?

2N® IP Style otřásá trhem

Chtěli jste to nejlepší z interkomu, přístupové čtečky a kamery v jednom produktu? Hledali jste zařízení, které bude špičkou ve své kategorii i za 6 let? Pak už jste určitě objednali náš nejnovější interkom 2N® IP Style. Rozbalili jste ho a žasnuli jste nad svítivostí displeje, plynulými animacemi, duhovým obrazem kamery i překvapivou odolností. Instalovali jste už 2N® IP Style v rezidenčním i kancelářském projektu?

My2N. Správa bytového domu na jediném místě

Cloudová platforma My2N vám může v naprosté většině projektů urychlit nastavení instalace až o 80 %. Může za to i nové uživatelského prostředí, které jsme představili loni. Pokud se soustředíte na bytové domy, potěšila vás určitě nová apartmánová struktura a výhodnější předplatné služby 2N® Mobile Video právě pro bytové domy. Zaregistrovali jste, že přímo v My2N nastavíte i jednoduché přístupové údaje? Umožňuje to služba 2N® Residential Access, kterou budeme letos významně rozšiřovat. Už se těšíte?

2N® Access Commander dospěl

Nervovým centrem našeho přístupového systému je 2N® Access Commander. V minulém roce dostal tolik zásadních vylepšení, že bychom ho měli přejmenovat z 2N® Access Commander na 2N® Access General. Začali jsme s rozšířenou LDAP synchronizací, která je často podmínkou ve větších projektech. Pak jsme zjednodušili licencování, představili tzv. dashboard, a přidali SPZ jako přístupový údaj. V poslední aktualizaci jsme rozšířili možnosti správy návštěv o tolik, že jsme ji museli vytvořit vlastní sekci. 2N® Access Commander zefektivňuje správu přístupového systému tak výrazně, že se zpravidla vyplatí už v projektu s 3 dveřmi a 20 uživateli. Navrhujete ho i do těchto menších projektů?

Které z hlavních témat minulého roku vás nejvíc zaujalo?

Kontaktujte naše specialisty. Detailně vám ho představí.

Kontaktujte nás