30.09.2022 Události

Další ročník, další úspěšný summit distributorů!

Přečtěte si a podívejte se, jak jsme letos našim nejlepším distributorům ukázali budoucnost 2N a budoucnost kontroly přístupu - a samozřejmě jsme se celou noc bavili v Žižkovské věži.

Naše pražská centrála opět přivítala řadu distributorů, kteří si užili nabitý program přednášek, prezentací, předávání cen a samozřejmě - báječnou večeři, nápoje a zábavu v restauraci Oblaca v Žižkovské věži.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

A největší zážitek? Obzvláště nezapomenutelný byl okamžik, kdy Jacob na náš interkom 2N® IP Style házel doslova vším, co ho napadlo - ohněm, vodou, plynem (pro simulaci prašného prostředí) a dokonce i řezačkou na krabice! A hádáte správně – naše vlajková loď interkomů z toho vyšla zcela neporušená, což dokazuje, že náš tým ve výzkumu a vývoji je nejen geniální - ale také to, že byste tento produkt měli zahrnout do svého příštího projektu.

Hosté si také vyslechli několik poutavých prezentací, například o tom, jak mohou integrace překlenout propast mezi produkty 2N a potřebami zákazníků, o exkluzivním pohledu do budoucnosti 2N® IP Style, o naší vyvíjející se prodejní strategii, o naší nové elegantní značce – a o mnohém dalším.

Už teď se těšíme, až se příští rok v Praze opět setkáme se všemi našimi distributory. 
Nyní se můžete podívat na naše video z akce!