22.04.2022 Události

Vyrážíte na ISE v Barceloně? Nezapomeňte navštívit stánek 2N620

Najdete na něm ne jeden, ale dva různé interkomy s 5MPx kamerou. Přijďte se na ně podívat 10. až 13. 5. na Fira Barcelona.

ISE BarcelonaIntegrated Systems Europe (ISE) je jedna z největších integračních a AV výstav na světě. Vystavujeme na ni už 8 let a jedeme i letos. Přijďte se třeba podívat, jak vypadá hovor z interkomu 2N na vnitřních panelech firem Crestron, Control4, Zennio a Savant. U těchto čtyř firem ale kompatibilita nekončí. Zeptejte se našich profesionálů na další integrace se systémy třetích stran.

Věděli jste, že připravujeme další interkomy s vynikající kamerou? 2N® IP Style brzy doplní další dva nové produkty s full HD rozlišením. Jeden z nich přivezeme do Barcelony a vy si můžete kvalitu videa zhodnotit sami.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Samozřejmě si osaháte bezkonkurenční 2N® IP Style, vyzkoušíte různé módy přístupové technologie WaveKey a otestujete odpovídací jednotky. Dokonce si můžete nastavit přístupová pravidla v softwaru 2N® Accesss Commander a poprvé si naživo vyzkoušet přístup pomocí QR kódu.

Nestačí vám všechno tohle jako důvody k návštěvě ISE? Věříme, že ano, ale i tak pro vás máme ještě bonus. Prozradíme vám, jak v rezidenčním projektu ušetřit až 90 % času u prvního nastavení volání. Stačí našemu expertovi na stánku říct tajné heslo: My2N.

Získejte vstup zdarma

Zadejte při registraci kód L2YTIEI6 a uvidíme se v Barceloně.