09.01.2023 Software

Staňte se certifikovaným instalátorem 2N!

Rozvíjejte své podnikání a staňte se součástí celosvětové sítě oficiálně certifikovaných instalátorů 2N tím, že se zapojíte do programu certifikovaných instalátorů 2N

Chcete provádět instalace produktů společnosti 2N a chcete se odlišit od konkurence? Získejte certifikaci instalátora 2N, projděte naším školením a využijte přitom řadu fantastických prodejních, marketingových a technických benefitů!!2N Certified Installer Program

Co je to program certifikovaných instalátorů 2N (CIP)?

Zjednodušeně řečeno, stanete se oficiálním instalátorem produktů společnosti 2N a přístupových systémů na profesionální úrovni. Společnosti a instalátoři, kteří se programu zúčastní a splní jeho veškeré požadavky, budou označeni jako "2N CIP Partners" - a budou námi oficiálně schváleni.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Jaké výhody přináší členství v programu 2N CIP Partner?

Díky osvědčení přední společnosti v odvětví, jako je 2N, budete vyčnívat z řady - když někdo bude chtít implementovat naše přístupové systémy do svých projektů, je mnohem pravděpodobnější, že si vybere někoho, kdo je oficiálně certifikován, než někoho, kdo certifikát nemá.

Získáte také mnoho dalších benefitů, včetně:

  • Sdílení prodejních kontaktů 2N
  • Přímou a prioritizovanou technickou podporu
  • Slevy na demo sady
  • … a mnoho dalšího!

Budoucnost odvětví přístupových systémů je v IP. Využijte této příležitosti k rozvoji svého podnikání tím, že se stanete součástí globální sítě vysoce kvalifikovaných profesionálů v oblasti přístupových technologií, kterou podporuje společnost, jež vynalezla první IP interkom a nadále vyvíjí produkty, které určují standardy v oboru.

2N Certified Installer Program2N Certified Installer Program

Chcete se stát partnerem 2N CIP?

Více informací a podrobný seznam požadavků a výhod získáte kliknutím na níže uvedený odkaz.

Zjistit více