14.09.2020 Události

CEDIA Expo je poprvé online. Navštivte náš virtuální stánek!

Kávu si s námi osobně tentokrát nedáte, ale zato se připojíte odkudkoli. Seznamte se s nejnovějšími trendy v oblasti domácí automatizace a popovídejte si s námi prostřednictvím chatu o svých projektech. Poradíme vám, jaká konkrétní řešení se do nich dokonale hodí.

Začít můžete tím, že si pustíte úvodní video na hlavní stránce našeho stánku. To vám názorně ukáže, kde všude můžete použít naše IP interkomy, přístupové systémy a odpovídací jednotky. A další část stánku věnovaná našim řešením vás doslova pohltí. Vtáhne vás na prohlídku různých typů budov a vy na vlastní oči uvidíte naše produkty instalované prakticky v reálném prostředí. Vyberte si, jaký typ budovy vás zajímá a nechte se inspirovat. Třeba zjistíte, že ve svém rezidenčním projektu nutně potřebujete spolehlivé řešení pro úschovnu zásilek.

Jak víte, často mluvíme o integracích. Není divu. Systémů, se kterými naše produkty komunikují, je opravdu hodně. V části věnované integracím snadno zjistíte, v jakých oblastech se naše produkty integrují se systémy třetích stran. A vyhledat si tam můžete i konkrétního technologického partnera. Zkuste to, usnadní vám to práci při plánování vašeho projektu.

A chybět nebudou ani novinky, webináře a produktové materiály. Zaregistrujte se na CEDIA Expo Virtual (15.-17. 9. 2020) již dnes.

Zjistěte, co je nového ve světě chytrých domácích technologií!

Chci se zaregistrovat