08.04.2022 Produkty

Vyberte si z nového příslušenství k řešení přístupu

Nové elektrické zámky, otvírače, průchodky, magnetické zámky, a dokonce i automatický otvírač dveří. To vše dnes najdete v našem portfoliu a v portfoliu našich distributorů.

Neztrácejte čas objednáváním na více místech a zjišťováním kompatibility jednotlivých položek. Nakupte kompletní řešení přístupu se všemi komponenty, které k instalaci potřebujete u jednoho dodavatele. Co nového můžete nakoupit?2N Elektrické otvírače dveří

Elektrické otvírače dveří

Klasické elektrické otvírače určené k instalaci do zárubní dveří. Nabízíme několik typů těchto otvíračů – klasické, s mechanickým blokováním, s přidržením v otevřeném stavu, s monitorováním i reverzní varianty.

Elektromechanické samozamykací zámky

Tyto samozamykací zámky s panikovou funkcí instalujeme typicky do dřevěných nebo kovových dveří. Pokud jsou dveře zavřeny, zámek je vždy uzamčen. K otevření z venkovní strany potřebuje uživatel klíč nebo elektrický impulz z připojeného IP interkomu nebo čtečky. Z vnitřní strany se vždy dveře odemknou pouhým stiskem kliky.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Kabelové průchodky

Kabelová průchodka zajišťuje ochranu napájecího kabelu a jeho bezpečný průchod z rámu do křídla dveří. Nejčastěji se používá s elektromechanickými samozamykacími zámky.  Vybrat si můžete ze dvou typů – vnější nebo zadlabací.

Elektromagnetický zámek a lišta

Při trvale připojeném napájecím napětí magnety drží pevně při sobě a dveře nelze otevřít. Jakmile IP interkom nebo čtečka pošle impulz, dojde k přerušení napájení, magnety se rozpojí a dveře jde otevřít.

Automatický otvírač

Bezpečný automat, který otevře dveře, aniž by se jich musel uživatel dotknout. Stačí se autentizovat u interkomu nebo chytré čtečky a dveře se samy otevřou.

Prozkoumejte nové portfolio příslušenství

Zámky a otvírače najdete v sekci příslušenství každého IP interkomu a chytré čtečky.

Přejít na příslušenství