08.09.2022 Software

Vyzkoušejte 2N Access Commander 2.4 – naši nejnovější aktualizaci

Aktualizovali jsme náš software pro přístupový systém, 2N® Access Commander, abychom vám mohli nabídnout několik skvělých výhod. Co máme na mysli?

přístupové systémyKontrola docházky nově i v základní variantě

Používáte přístupový systém 2N® Access Commander v rámci naší bezplatné „základní“ licence? Nyní budete moci přidat licenci* pro kontrolu docházky „Attendance Monitoring“. A co je na tom tak úžasného? Díky tomu se kontrola docházky stává dostupnou i pro menší firmy (ty s ≤ 5 zařízeními a ≤ 50 uživateli). V takovýchto instalacích již nemusíte platit za rozšířenou verzi softwaru 2N® Access Commander, abyste mohli používat doplňkovou licenci pro kontrolu docházky.

Jak funguje modul docházky? Zaměstnanci přiloží svou kartu na vstupní čtečku, což je považováno za začátek pracovního dne, a pak na odchodovou čtečku, jakmile si udělají přestávku nebo opustí budovu. Docházka je zaznamenávána v rámci samotného přístupového softwaru 2N® Access Commander, což umožňuje administrátorům/manažerům/personálním pracovníkům, aby ji monitorovali. Zároveň může být integrována s profesionálním časovým a docházkovým systémem.

*Upozorňujeme, že licence „Attendance monitoring“ může být použita s Basic licencí pouze pro systém 2N® Access Commander verze 2.4 nebo vyšší

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Vaše zpětná vazba nám pomáhá

Ve společnosti 2N vítáme jakoukoli zpětnou vazbu a věříme, že klíčem k úspěšnému rozvoji je naslouchat myšlenkám a nápadům každodenních uživatelů. Tím důležitým krokem pro nás bylo usnadnit její poskytování! Proto systém 2N® Access Commander 2.4 umožňuje každému uživateli s oprávněním správce sdílet zpětnou vazbu za účelem vylepšení přímo v aplikaci.

Zajišťujete přístupový systém v menších společnostech a potřebujete kontrolovat docházku zaměstnanců?

Upgradujte ještě dnes!