06.04.2022 Software

Poslední aktualizace aplikace 2N® Mobile Video. Co ji nahradí?

Představujeme novou a zároveň poslední verzi aplikace 2N® Mobile Video 1.12 a s ní optimalizaci notifikací. Videohovory z interkomů na chytré telefony ale čeká naprosto zásadní změna.

Optimalizace notifikací

Ruka, mobilNejdřív začneme vylepšením, které nová verze 1.12 přináší. Optimalizovali jsme push notifikace naší aplikace 2N® Mobile Video i na méně běžných Android telefonech. Zajistíme tím vyšší dostupnost uživatele s telefonem, který zrovna není mezi těmi nejprodávanějšími. Relativně malý, ale pozitivní dopad čekáme i na běžnějších typech chytrých telefonů.

Zkrátili jsme i prodlevu mezi zahájením hovoru na interkomu a rozezvoněním aplikace 2N® Mobile Video na chytrém zařízení uživatele. Pro návštěvníka u interkomu to znamená kratší čekání. Reálně jde sice maximálně o 2 vteřiny, ale můžou být rozhodující, když potřebuje návštěvník na záchod.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Nová, lepší appka

V řádu několika měsíců očekávejte novou aplikaci, která zcela nahradí stávající aplikaci 2N® Mobile Video. Stávající uživatelům tato změna nepřidělá žádné starosti. Novou aplikaci nebudou muset instalovat. Prostě se v určitém okamžiku změní na novou s novým jménem a moderním uživatelským rozhraním.

V první fázi zůstane základní funkce aplikace stejná (příjem videohovorů z interkomu na chytrý telefon nebo tablet). Navíc přidáme několik skvělých vychytávek. Například tzv. landscape mód, který zobrazí videohovor přes celou obrazovku telefonu. Neméně důležité jsou i pozdější fáze. To budeme do aplikace přidávat další funkce, které rezidentům zpříjemní přístup do budovy. Vše kompletně spravované přes My2N cloud.

Chápeme, že tato změna vyvolává mnoho otázek. Budeme vás i vaše zákazníky o všem včas informovat.

Nabízejte 2N® Mobile Video dál

Cenová politika i objednací čísla služby zůstanou stejné.

Chci volání na smartphone