02.05.2022 Události

Připravte se na IFSEC Londýn. Vezeme originální řešení

Na populární britskou bezpečnostní výstavu vezeme nejnovější hardware 2N a flexibilní řešení přístupu včetně bezchybné technologie přístupu přes smartphone. Přijďte si naše novinky otestovat na vlastní kůži 17. - 19. května na stánek IF3802.

Flexibilita v přístupu

Notoricky známé přístupy RFID kartou a PINem. Přístup mobilem, který má zářnou budoucnost, ale taky QR kód a SPZ. To všechno jsou různé přístupové metody, které s námi můžete do projektu navrhnout. Vyzkoušet si je můžete na výstavě IFSEC. Neváhejte se zeptat našich specialistů, do jakého projektu použít přístup QR kódem a jak přesně funguje přístup na základě rozpoznání SPZ.IFSEC International

Osahejte si produkty

Hvězdou výstavy bude videointerkom 2N® IP Style, výkonný elegán, jehož kvality potvrzují ocenění CEPro Best Product, IoT/Connected, Red Dot Design a iF Design. Ukážeme i naši špičkovou přístupovou čtečku 2N Access Unit M v úzkém designu, která dokonale sedí na zárubně dveří. Nepotřebujete k ní kontrolér a vybrat si můžete mezi verzemi s RFID, Bluetooth a dotykovou klávesnicí.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Smartphone

Jednoduchý a bezpečný přístup do budovy pomocí mobilního telefonu je dnes vymožeností, kterou požaduje většina prémiových projektů. Proto si přijďte vyzkoušet čtyři režimy přístupové Bluetooth technologie WaveKey, třeba právě na interkomu 2N® IP Style. Naši profíci vám předvedou, proč je tap in app režim nejbezpečnější a že máme alternativu k stéle populárnímu NFC. Alternativu, která narozdíl od NFC, funguje i na zařízeních s iOS. Ukážeme i jak přesně funguje kontrola přístupu přes QR kód nebo pomocí rozpoznání SPZ na vozidle.

Získejte vstupenku na IFSEC zdarma

Stačí se dopředu zaregistrovat a dozvědět se můžete i o našich nejnovějších integracích se systémy LenelS2 OnGuard a Tyco CCure.

Registrovat se