04.08.2020 Produkty

Jak vám pomůže aktualizovaná aplikace 2N® Mobile Key?

Setkáváte se občas s dotazy vašich zákazníků, proč jim nefunguje přístup přes mobilní telefon? Řekněte jim, ať se podívají do přístupového logu. Najdou ho přímo v aplikaci ve svém telefonu.

Přístupový log je nově součástí oblíbené aplikace 2N® Mobile Key. Každý uživatel si tak může ve svém mobilním telefonu zkontrolovat historii svých přístupů. Snadno tak například zjistí, v kolik hodin přišel ráno do kanceláře. A pokud mu byl přístup odepřen, přístupový log mu nyní řekne i konkrétní důvod. Tím je často porušení přístupových práv. Může se to stát například v případě, že cestou z oběda podá kolegovi svůj telefon, aby prošel přes turniket (anti-passback). Dalším důvodem může být, že dveře jsou v daný časový úsek v režimu uzamčení. Nebo jednoduše nemá do dané místnosti přístupové právo.

Přístup přes mobilní telefon se skvěle osvědčil i v bytových a rodinných domech. Vaši zákazníci si svým mobilním telefonem pohodlně a bezpečně otevřou dveře do domu nebo odemknou vybrané patro ve výtahu. Vybrat si přitom můžou ze dvou způsobů otvírání dveří. V tzv. Touch režimu mohou nechat telefon v kapse a otevřít si dveře pouhým dotykem čtečky. A to klidně v rukavicích nebo loktem. Druhou možností je tzv. Tap in app režim, kdy si dveře otevřou přímo ze svého mobilního telefonu.

Dopřejte svým zákazníkům více bezpečí a pohodlí! Nabídněte jim otevírání dveří přes mobilní telefon. Naši specialisti vám rádi pomohou.

Kontaktovat specialisty