22.06.2021 Řešení

Jak obstará jediný administrátor 13 různých lokalit na celkem 50 000 m2?

Zjistěte to v našem dalším detailně popsaném projektu. Tentokrát z Velké Británie a se zákazníkem, kterého zná snad každý.

Obchod a parkovištěLidl patří s 10 500 prodejnami ve 29 zemích světa k největším maloobchodním řetězcům na světě. A expanduje. Důkazem je výstavba 13 nových distribučních center v různých koutech Velké Británie s celkovou plochou více než 50 000 m2. Jaké bylo zadání?

  • Plně digitální systém,
  • robustní produkty, které odolají počasí i vandalům,
  • nepřetržitý provoz všech center,
  • vzdálená správa a kontrola z jediného administračního místa,
  • a integrace do stávajících systémů.

Hravě jsme si s tím poradili. Digitální tedy přesněji řečeno IP je základní výhoda našeho řešení. Odolnost produktů máme taky zvládnutou. Do řešení jsme zahrnuli 2N® IP Force, nejodolnější IP interkom na světě.

Interkom zároveň zajišťuje identifikaci přijíždějících vozidel videohovory. Kamera interkomu poskytuje plnobarevný HD obraz s nočním viděním a ultraširokým úhlem. Veškerý pohyb ve všech areálech je tedy pod neustálým monitoringem. Systém je navíc možné okamžitě rozšířit o smart funkce budoucnosti například přístup mobilem.

Zásadní benefit celého řešení ale vidět není. Je to totiž vzdálená správa a konfigurace službou 2N® Remote Configuration. Ta umožňuje kompletní správu a nastavení interkomů ve všech centrech z jediného místa přes zabezpečené cloudové rozhraní. Administrátorům tak maximálně šetří náklady a čas, protože odpadá nutnost výjezdů.

Dozvědět se více o instalaci