07.07.2022 Kompatibilita

Jak dosáhnout pokročilé integrace 2N interkomů s Crestron Home?

Pomůže k tomu další integrace a to s Lighting Control (LCD). Jejich software umožňuje pokročilé propojení systému Crestron Home a našich interkomů. Navíc výrazně urychlíte instalaci!

2N IP Style, Crestron HomeLighting Control se specializuje na vývoj ovladačů pro systém Crestron Home. Jeden takový ovladač (2N Driver for Crestron) prohlubuje a zefektivňuje integraci mezi interkomy 2N a systémem Crestron Home.

Co získáte?

  • Rychlejší instalace – v běžné integraci musíte dát ke dveřím speciální relé od Crestronu, které dveře otevírá. S ovladačem od LCD připojíte zámek dveří přímo k interkomu a relé od Crestronu nepotřebujete.
  • Pokročilé scénáře – události jako detekce pohybu, detekce hluku a stav I/O můžete propojit s akcemi v jiných zařízeních připojených do systému Crestron Home. Vytvářet tak můžete různé scénáře, které zvyšují bezpečnost obyvatelů nebo jim zpříjemňují život.
  • Monitoring dveří – za zmínku stojí i to, že dveře a brány můžete monitorovat přímo z panelu Crestron i Crestron App.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Jak získat driver?

Samozřejmě musíte mít v projektu jeden z interkomů 2N® IP Style, 2N® IP Verso, nebo 2N® IP Solo a systém Crestron Home. Pak stačí přejít na stránky Lighting Control a vybrat si mezi ovladačem pro interkom v rodinném domě a ovladačem pro interkom v apartmánovém bytě. Veškeré manuály najdete na stránkách Lighting Control i na profilu společnosti na 2N Integration HUBu.

Chcete pokročilou integraci interkomů s Crestron Home?

Napište nám a naši specialisté se vám ozvou zpátky s detailním popisem integrace a případovými studiemi.

Vyplnit formulář