29.10.2020 Řešení

Jak na chytré bydlení v bytových domech?

Lidé dnes chtějí bydlet chytře a developeři to vědí. I vy zvyšte hodnotu svých projektů a instalujte systém chytré domácnosti do celého bytového domu. Chytré bydlení totiž začíná už přede dveřmi.

Investor luxusního rezidenčního objektu v ulici Belgická v srdci Prahy si zvolil home automation řešení firmy Loxone. Doplnil ho o náš moderní přístupový systém. Ten totiž umožňuje jednoduchou a bezproblémovou integraci právě s tímto řešením.

Vchod stráží interkom 2N® IP Verso s dotykovým displejem a čtečkou RFID karet a Bluetooth. Rezidenti můžou ke vstupu použít RFID kartu i svůj mobilní telefon. Designové odpovídací jednotky 2N® Indoor Compact v každém bytě přenáší videohovory v HD obrazu i zvuku a přepínání mezi kamerami ve společných prostorách domu je naprosto jednoduché. Prostě smart.

Skvěle si náš integrátor pohrál s doručováním zásilek. V domě je speciální místnost jen pro kurýry. Když není rezident doma interkom zavolá rezidentovi na mobilní telefon. Pokud je to kurýr, rezident ho pustí do zmíněné místnosti a zásilku si vyzvedne cestou domů.

Vyladěné řešení složené z produktů jednoho dodavatele vám usnadní i případné požadavky na rozšíření. Vašeho administrátora zase potěší vzdálená konfigurace a ovládání celého IP systému.

Dokážeme vpustit svěží vítr chytrého bydlení i do vašeho projektu

Přečtěte si ještě víc o tom, jak se nám to povedlo v Praze.

Přečíst si o projektu