09.11.2020 Kompatibilita

Zařaďte interkomy 2N do systému domácí automatizace Teletask

Řešíte projekt na domácí automatizaci? Vybrali jste skvělý systém Teletask, ale nevíte, jaký interkom. Už nevybírejte. Naše IP interkomy jsou se systémem Teletask kompatibilní.

Videohovor a otevření dveří

Základní funkce vás asi nepřekvapí. Obyvatelé na panelu OPUS přijmou hovor a otevřou dveře. Funguje i náhled hovoru ještě před jeho přijetím. Rezident se může rozhodnout, jestli hovor přijme, nebo bude radši dělat, že není doma. Zvonil někdo u dveří, když byl majitel pryč? Zapomeňte na pouhou notifikaci o zmeškaných hovorech. Interkom nahrál celý hovor, takže rezident uvidí, kdo to byl, a co řekl, když zjistil, že není majitel doma.

Umí toho víc

IP interkomy bezproblémově spolupracují s jinými součástmi celého systému. Co to znamená? Například když rezident otevře dveře naším interkomem, Teletask automaticky rozsvítí světla, pustí rádio nebo zapne klimatizaci. A je toho mnohem víc.

Konfigurace

Propojujete interkom s panelem OPUS od Teletasku přímo? Nebo máte v projektu externí SIP server? Vlastně na tom nezáleží, jde obojí.

Proč Teletask?

Teletask je úspěšná firma, která se zaměřuje na luxusní vily. Obyvatelé takových domů budou milovat design a kvalitu interkomů 2N® IP Solo a 2N® IP Verso. Teletask je na trhu přes 30 let, jsou světoví a dělají svou práci poctivě. To nás spojuje. Jsme nadšení, že jsou od teď naše interkomy kompatibilní s jednou z nejlepších firem v domácí automatizaci.

Navrhněte do projektu 2N a Teletask

Budete si jistí kompatibilitou a všechno jsme pro vás už popsali v našem FAQ a Integration HUBu.

Přejít na Integration HUB