13.10.2020 Události

Informační žně pro integrátory. Přichází nový 2N on Air!

Živý přenos, kterým provází největší specialisti ze 2N. Začínáme 12. listopadu, přesně v 10:00. Dejte si upomínku do kalendáře!

Co vás čeká?

Prozradíme, jak dělat i jiné než kancelářské projekty. Ukážeme vám, jak můžete společně s námi růst o 20 % ročně. Dozvíte se, že existují systémy, které můžete integrovat s více než 500 produkty a řešeními jiných výrobců. A projektování? Ukážeme vám nástroje, s kterými zvládnete zpracovat projekt během 10 minut.

Nejlepší je, že nemusíte nikam jezdit. Sledujte živý přenos z domova i při práci z kanceláře. Zeptejte se nás v živém chatu na cokoliv, co vás během přenosu napadne. Zaujala vás naše prezentace, nebo máte neodkladnou otázku? Dejte nám vědět a my vám do pár minut zavoláme. Připravené máme i workshopy pro komerční a rezidenční řešení přístupových systémů. Aktivně se zapojte a prodiskutujte vaše projekty s našimi nejpovolanějšími.

Kdy a kde?

Vysíláme živě 12. listopadu od 10 do 15 hodin na speciální stránce. Nevyhovuje vám celý den? Přihlaste se pouze na přednášky, které vás skutečně zajímají.

2N on Air je zdarma!

Nastartujte svůj byznys s námi. První krok je naše živé vysílání.