23.02.2022 Software

Problém ve výtahu? 2N® Elevator Center vás na něj sám upozorní

Nedošlo k výpadku napájení? Je brána připojená do cloudu a připravená pro konfiguraci? Díky nové funkci vás nyní 2N® Elevator Center na podobné události upozorní automaticky emailem.

2N Elevator Center, počítač, muž2N® Elevator Center je cloudový portál, který vám zajišťuje vzdálenou správu IP bran určených pro nouzovou komunikaci ve výtazích. Dokáže zajistit jejich automatickou konfiguraci a máte díky němu i okamžitý přehled o všech připojených zařízeních.

Díky okamžité emailové notifikaci vás nyní upozorní na vše, co je pro vás důležité. Zajímá vás stav registrace brány k VoIP poskytovateli, kvalita připojení k mobilní síti, výpadek spojení s cloudem nebo přepnutí na záložní napájení? Vytvořte si novou událost, pojmenujte ji, dejte k ní krátký popisek a nastavte příjemce, kterým bude 2N® Elevator Center odesílat oznámení. Pokud některá z monitorovaných událostí nastane, technici jsou o tom ihned informováni emailem a často potenciální problém vyřeší dříve než si ho uživatel stačí všimnout.

S novou verzí přichází zároveň i nová role v 2N® Elevator Center a to „read only“. Přidělte ji například zaměstnancům v dohledovém centru, kteří jsou v případě problému prvním kontaktem pro zákazníka. Mohou se ihned připojit do 2N® Elevator Center a ověřit, zda je brána registrována k mobilní síti, jestli není slabý signál nebo jestli nedošlo k výpadku napájení. Nemohou ale nic nastavovat a ani se vzdáleně připojit do brány. Nicméně i taková informace často pomůže rychle vyřešit nastalý problém.

2N® Elevator Center toho umí mnohem víc

Zajímá vás, co všechno ještě 2N® Elevator Center umí a jak vám může usnadnit vaši každodenní práci? Seznamte se s tímto špičkovým cloudovým portálem detailně.

Přejít na stránku

Zajímáte se o nouzovou komunikaci ve výtazích? Trápí vás ukončování 2G a 3G sítí? Přihlaste se k odběru 2N newsletteru a budete mít přehled nejen o těchto tématech.