06.10.2020 Kompatibilita

Přelomový 2N® Access Commander plugin pro Milestone

Bezpečnostní pracovníci si konečně mohou oddechnout. Od této chvíle můžou přímo v mapě objektu v systému XProtect sledovat a na dálku ovládat všechny dveře u interkomů po celé budově nebo areálu. A okamžitě reagovat na aktuální situaci.

Jak to funguje? Na mapu objektu v systému XProtect si operátor umístí ikonku pro kameru interkomu a k ní si jednoduše přiřadí ikonku dveří. U této ikonky si pak nastaví příslušnou signalizaci, která ho upozorní na to, co se právě děje. Například že se dveře na dálku otevřely a že jsou správně připojeny k senzorům.

Naopak červené zbarvení ikonky operátora upozorní na nenadálou situaci, například na pokus o násilné vniknutí do objektu. Jakékoli změny stavu dveří se tak okamžitě promítnou na mapě, takže operátor může hned zareagovat spuštěním alarmu, hlášením nebo jinou akcí.

To ale není všechno. Díky novému pluginu operátor snadno nastaví automatické spuštění alarmu nebo jiné akce v předem určených situacích. Například když dveře zůstanou příliš dlouho otevřené (Door open too long) nebo když signalizují násilné otevření (Door forced open).

A k dispozici jsou i pokročilejší funkce určené po případ nouze. Například uzamčení dveří po určitou dobu bez možnosti přístupu všem osobám (Lockdown – the door gets and keeps locked). Zkrátka když jde o bezpečnost, není prostor pro kompromisy.

Stáhněte si nový 2N® Access Commander Plugin pro XProtect 1.3 a zajistěte svým zákazníkům větší bezpečnost!

Stáhnout plugin

Podívejte se na uživatelské rozhraní