20.12.2021 Software

Nový firmware pro 2N® Indoor Touch 2.0 usnadňuje integrace na minimum

A umí další tři zásadní bomby. Vše o nejnovější verzi firmware 4.7 vám vysvětlíme během pouhých dvou minut. Pokračujte v čtení a ušetříte si moře času.

Wi-Fi a ethernetové připojení zároveň 2N® Indoor Touch 2.0 černá

Už jste se setkali s instalací, ve které máte dvě sítě? Jednu k volání mezi interkomem a odpovídací jednotkou (typicky přes ethernetový kabel) a druhou síť k integraci odpovídací jednotky s domácí automatizací (typicky přes Wi-Fi). Takovou integraci se systémy domácí automatizace zajišťuje Android aplikace nainstalovaná v odpovídací jednotce. Wi-Fi verze produktu 2N® Indoor Touch 2.0 (objednací čísla 91378376/01670-001, 91378376WH/01671-001) nově paralelní zapojení umožňuje. Takže i v takovýchto instalacích vám postačí jeden vnitřní panel k ovládání dveřní komunikace i ovládání domácí automatizace.




 

Přístupové řešení pro výtahy 2N® Indoor Touch 2.0 bílá

Požadavek na omezení přístupu do jednotlivých pater budovy se objevuje stále častěji. Mnoho našich zákazníků si totiž uvědomuje, že tato funkce zásadně zvyšuje efektivitu celého přístupového systému. Firmware 4.7 pro 2N® Indoor Touch 2.0 vám umožní změnit ikonu zámku na ikonu výtahu. Tu jsme navrhli, aby bylo rezidentům na první pohled jasné, jestli odemykají dveře, nebo udělují přístup výtahem do svého patra. Kompletujeme tím plnou podporu přístupového řešení pro výtahy pro celé portfolio odpovídacích jednotek.




 

Nechte recepční sedět 2N® Indoor Touch 2.0 a dveře

U dveří do kanceláře stačí jen zvonkové tlačítko a na recepci jednotka 2N® Indoor Touch 2.0. Návštěvník zazvoní na zvonkové tlačítko u dveří, odpovídací jednotka se rozezvoní a recepční může dveře otevřít nově přímo na jednotce 2N® Indoor Touch 2.0. Nepotřebujete u dveří interkom. Parádu uděláte jen se zvonkovým tlačítkem a zámkem spínaným přímo odpovídací jednotkou.

Rozšíření režimu nerušit 2N® Indoor Touch 2.0 režim Nerušit

Stávající možnost pouze ztiší vyzvánění příchozího hovoru. Nově může odpovídací jednotka hovor i odmítnout. IP interkom pak může hovor přesměrovat např. na recepci, jinou odpovídací jednotku nebo chytrý telefon obyvatele.

Co dalšího přináší nový firmware?

Samozřejmě podporu interkomu 2N® IP Style včetně příjmu videa ve vysokém rozlišení a mnohem víc. Přečtěte si kompletní release notes v sekci Firmware.

Jak nové vlastnosti prodat zákazníkům?

Poraďte se s našimi obchodníky. Kontaktujte je přes formulář.

Kontaktovat