09.08.2022 Software

2N OS 2.35 přidává interkomu 2N® IP Style obousměrné video

Aktualizujeme 2N OS, abychom Vám poskytli nové skvělé funkce. Nemysleli jste si přece, že jsme s novým 2N OS jen zjednodušili naše licencování!

Videohovor tváří v tvář

Nejúžasnější funkce 2N OS verze 2.35 je obousměrné video. Zjednodušeně řečeno, návštěvníci při hovoru uvidí recepčního přímo na displeji interkomu 2N® IP Style. A co je na tom tak úžasného? Je to ideální pro recepce, vzdáleně spravovaná informační/SOS místa a je to také skvělá funkce pro sluchově postižené, protože mohou komunikovat znakovou řečí.2N® IP Style

Nezapomeňte, že pro využití této funkce musí být recepční samozřejmě vybaven IP telefonem s kamerou. Ideálně naším novým telefonem 2N® IP Phone D7A.

Další vylepšení interkom 2N® IP Style

Ve 2N jsme tak trochu posedlí vývojem. Náš tým neustále vylepšuje naše produkty a přidává nové funkce. Interkom 2N® IP Style je již nyní průkopníkem, ale po aktualizaci na operační systém 2N OS 2.35 mu přidáváme několik skvělých vychytávek:

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

  • Akustická zpětná vazba klávesnice – 2N® IP Style nově umí akusticky signalizovat stisknutí displeje podobně jako telefon, což znamená lepší zpětnou vazbu pro návštěvníky.
  • Nový klidový režim – 2N® IP Style má nový showcase režim, který zobrazuje aktuální datum a čas a počasí ve vybrané nebo automaticky zjištěné lokalitě.
  • Další menší, ale neméně důležitá vylepšení, je větší, pro uživatele více přívětivé tlačítko autentizace přes Bluetooth prostřednictvím WaveKey.

Podpora ONVIF profilu T

Interkomy 2N nyní podporují oba profily S a T. Profil S funguje jako standard pro základní přenos videa a profil T slouží k pokročilému přenosu videa. To přináší nové možnosti a úkony, jako např:

  • detekce pohybu nebo alarmu proti neoprávněné manipulaci,
  • podpora obousměrného zvuku,
  • rozšíření možností integrace.

Poznámka: vzhledem k tomu, že služby ONVIF byly zcela přepracovány, doporučujeme po aktualizaci na verzi 2.35.0 restartovat všechny systémy, které využívají integraci se zařízeními 2N prostřednictvím ONVIF, a zkontrolovat jejich nastavení a funkčnost.