03.08.2021 Software

Vyřešte 4 z 5 požadavků uživatelů vzdáleně

Zapomeňte na výjezdy, připojte se do webového rozhraní interkomu kdykoliv a odkudkoliv. Zkuste službu 2N® Remote Configuration ve vylepšené verzi.

Co jsme změnili?

Vytvořili jsme vlastní protokol, kterému říkáme Tribble Tunnel. Tento protokol dokáže trvale udržet zabezpečené https spojení mezi My2N cloudem a produktem 2N. To vám umožnuje ke konfiguraci produktu využívat přímo lokální grafické rozhraní.Muž, notebook

Výhodou oproti předchozímu přístupu přes VPN je rychlejší připojení k zařízení, vyšší spolehlivost a nižší nároky na udržení spojení. Celý kanál je šifrovaný pomocí TLS na základě certifikátů vydaných My2N. Co to znamená? Vysoký stupeň zabezpečení – splněno.

Má to nějaký háček?

Háček to úplně není, ale 2 podmínky to má. Nová verze služby 2N® Remote Configuration vyžaduje nejnovější firmware 2.32 v našich zařízeních, takže aktualizujte. A druhá podmínka? Jde o cloudovou službu, takže musí být produkt samozřejmě připojený k internetu.

Co je 2N® Remote Configuration?

2N® Remote Configuration je jedna ze služeb My2N cloudu. Šetří čas tisícům našich zákazníků, kteří už nemusí jezdit kvůli změně konfigurace přímo na místo instalace. Naprostou většinu požadavků uživatelů vyřeší vzdáleně přes internet. Je to extrémně jednoduché:

  • Vytvořte si účet na my2n.com.
  • Vytvořte v účtu místo instalace (tzv. Site).
  • Přidejte do místa instalace produkty, které v ní jsou.
  • Konfigurujte vzdáleně.

Chcete ušetřit za výjezdy i vy?

Začněte službu 2N® Remote Configuration používat právě teď, je úplně zdarma.

Víc o službě