05.05.2021 Software

PowerPointu odzvonilo. Prezentujte zákazníkům ve virtuální realitě

Ještě jste nezkoušeli naší 3D aplikaci 2N Virtual Experience? Prozkoumejte ji teď, přidali jsme do ní nové produkty.

Velká obrazovka, člověkS aplikací se dostanete do virtuální prohlídky budov s nainstalovaným řešením dveřní komunikace a kontroly přístupu 2N. Lépe si představíte, jak naše produkty vypadají v reálném prostředí, jak jsou velké a z jakých dílů se skládají. Produkty totiž můžete rozložit na části, otočit kolem jejich osy a prohlédnout si každý detail. Podobný zážitek, jako kdybyste je drželi v ruce.

3D procházkou se podíváte do rodinného domu, do rezidenční i kancelářské budovy. Právě v kancelářské budově jsme provedli několik změn, které oceníte, až budete v aplikaci prezentovat naše produkty zákazníkům. Přidali jsme například nový produkt 2N Access Unit M na zárubně dveří před zasedací místností. Když na něj kliknete, zjistíte, že ho dodáváme jako jedno objednací číslo a nepotřebujete si k němu objednávat žádné instalační příslušenství. Na 2N Access Unit M Touch Keypad & RFID před serverovnou zas zákazníkům ukážete výhody kombinovaného přístupu, když je potřeba v projektu dvojí autentizace. Z detailu produktů se snadno dostanete i k důležitým dokumentům, jako je instalační manuál nebo produktový list.

Na 2N Access Unit 2.0 Bluetooth & RFID instalovaném v turniketu u vstupu předvedete rychlost průchodu zaměstnanců při použití našeho mobilního přístupu WaveKey. Na 2N® Indoor Touch 2.0 s nahranou aplikací 2N® Meeting room zas ukážete, jak mít přehled o obsazenosti konferenčních místností.

Aplikace 2N Virtual Experience toho nabízí opravdu mnoho. Objevte sami nová místa, kam instalovat produkty 2N. A ohromte virtuální prezentací i vaše zákazníky, když za nimi teď nemůžete cestovat tolik, jako jindy.

Začít virtuální procházku