03.02.2021 Software

Nový FW 2.31 je venku: Zaostřeno na bezpečnost

Aktualizujete firmwary pravidelně? Jestli ne, nová verze přináší tolik vylepšení, že se do toho pustíte okamžitě.

Firmware 2.31Spolehlivé zabezpečení proti hackerům

Kromě IP interkomů, i naše přístupové jednotky, odpovídací jednotky i SIP Audio produkty již podporují 802.1x protokol. Co to znamená? Díky tomuto protokolu mohou v LAN síti komunikovat pouze ta zařízení, která jsou k tomu oprávněná. Jednoduše řečeno, i kdyby se někomu podařilo rozbít interkom u vchodu do budovy (o čemž pochybujeme), nemá šanci se připojit k vaší firemní LAN síti.

Lepší přehled o dění kolem domu

Vaši zákazníci už nemusí volat z odpovídací jednotky na interkom, aby se přes externí kameru podívali, co se děje v blízkosti jejich domu. Stačí dvě kliknutí na displej odpovídací jednotky a hned zjistí, co zrovna na zahradě provádí jejich čtyřnohý miláček. A přitom interkom zůstává použitelný pro případnou návštěvu.

A je toho víc!

Součástí nového FW 2.31 jsou i následující vylepšení:

  • U interkomu 2N® IP Verso jsme upravili řazení kontaktů a složek na displeji. Ty jsou nově seřazeny podle priorit.
  • Občas jste nemohli najít, kde nastavit zvukové signalizace pro spínače. Přesunuli jsme ho do sekce Uživatelské zvuky, kde to, uznáváme, dává větší smysl.
  • Na odpovídací jednotce 2N® Indoor View jsme nastavili Prahu jako výchozí lokalitu pro předpověď počasí. Pražákům tak jediný pohled na displej připomene, aby si před odchodem z domu s sebou vzali deštník. Ostatní uživatelé si lokalitu změní pár kliknutími.

Myslete na bezpečnost svých zákazníků a aktualizujte produkty na nový FW 2.31

Stáhnout FW