21.04.2021 Řešení

Proměňte kanceláře z vašeho projektu pomocí inteligentního přístupového systému

Rady pro jeho výběr najdete v naší eknize s názvem Evoluce přístupových systémů: Průvodce pro projekty chytrých kanceláří.

e-bookUplynulý pandemický rok výrazně urychlil digitální transformaci firem i jejich poptávku po chytrých řešeních a systémech. Zároveň se ale zvýšily obavy z kybernetických útoků ve firemním prostředí. Potvrzuje to i průzkum společnosti PwC, v němž generální ředitelé světových firem označili kybernetickou kriminalitu za největší hrozbu pro podnikání. Vybavení kancelářských budov chytrým přístupovým systémem je tedy aktuálnější než kdy dřív. Jak se ale zorientovat v oblasti bezpečnostních systémů a technologií? Jak vybrat to správné řešení pro kancelářskou budovu z vašeho projektu?

Přesně na tyto otázky vám odpoví naše ekniha, ve které shrnujeme to nejdůležitější z našich poznatků za 30 let působení na trhu. Popisuje výhody jednotlivých systémů a pomůže vám porozumět nejnovějším dostupným technologiím. A především vám poradí, jak si zvolit takový systém, který poroste spolu s vámi a vaším podnikáním dalších deset let. Protože ani my v 2N jsme před deseti lety nebyli tam, kde jsme dnes.

V naší eknize vycházíme především z praxe a z požadavků našich zákazníků, kteří potřebují rychle reagovat na poslední trendy v oboru přístupových technologií a konceptů chytrých kanceláří. Sami integrátoři tvrdí, že téměř polovina kancelářských pracovníků požaduje už dnes, aby mohli svůj chytrý telefon využívat pro vstup do kanceláře. Stejně tak využití vstupních IP ovladačů by se do roku 2024 mělo zvýšit o víc než 50 %. A z globálních průzkumů vyplývá, že společnosti po celém světě plánují meziročně navýšit výdaje na kybernetickou bezpečnost o celých 40 procent.

Nová éra zabezpečení kancelářských budov přichází. Jste na ni připravení?

Ověřte si to v naší eknize