13.12.2021 Software

Vyzkoušejte hromadný import uživatelů do My2N

Přidat 20 uživatelů do My2N byla zdlouhavá a nudná práce. To s okamžitou platností měníme a přidáváme funkci, která vám ušetří hromadu času. Kdy jindy se to hodí víc než před Vánoci?

Dnes už administrátoři nemusí přidávat uživatele do portálu My2N po jednom. Každý administrátor budovy má už zpravidla tabulku s uživateli připravenou. Dnes stačí CTRL+C, CTRL+V a z desítek minut strávených postupným přidáváním uživatelů jsou dnes vteřinyMy2N

Nové tlačítko k importu uživatelů (Import users) nejdete v sekci uživatelů (Site users). V několika málo krocích uživatele naimportujete a My2N vám při procesu importu pomůže. Dokonce vám nabídne vzorovou tabulku, do které jen nakopírujete jména a e-maily uživatelů z vlastního souboru. Doporučujeme tuto připravenou tabulku využít, abyste zabránili problémům s importem. My2N podporuje formáty CSV, XLS a XLSX.

Potřebujete importovat do My2N víc než jen jméno a e-mail? Řekněte nám o svých potřebách na portálu zpětné vazby.

Proč připojit produkty do My2N?

My2N je cloudová platforma, která vás osvobodí od drátů, technických výjezdů a složitého nastavování. My2N je páteř ekosystému 2N a pomůže vám dostat z našich produktů opravdové maximum. Která služba vás zaujme nejvíc?

  • 2N® Mobile Video – nejspolehlivější volání z interkomu na chytrý telefon uživatele přes internet. Případně můžete přes internet propojit interkom s odpovídacími jednotkami, takže vám už lokální síť nesvazuje ruce.
  • 2N® Remote Configuration – Jak dlouho trvá změna jména uživatele na displeji interkomu? Asi 2 minuty, ale jak dlouho trvá dostat se z kanceláře k interkomu a zpátky? To vás už vlastně nemusí zajímat. Se službou 2N® Remote Configuration se připojíte do webového rozhraní interkomu odkudkoliv.
  • 2N® Residential Accesss – zrychlujeme a usnadňujeme administraci. Přiřaďte uživatelům přístupové údaje (RFID karta, PIN kód) přímo v My2N.

Chcete vědět o My2N víc?

Zeptejte se našich obchodníků na detaily o našem cloudovém portálu.

Ano, víc o My2N