22.10.2020 Řešení

Společně s Carsonem digitalizujeme Manhattan

Obyvatelé luxusního bytového domu na Fifth Avenue nebyli spokojení se službami vzdáleného vrátného. Náš technologický partner přišel s elegantním řešením.

Bydlení v centru Manhattanu není pro každého a spokojenost náročných rezidentů je na prvním místě. Obyvatelé čtyřiceti luxusních bytů na prestižní adrese Fifth Avenue č. 105 ale spokojení nebyli. Měsíčně platili 2000 dolarů za služby vzdáleného vrátného, ale jejich návštěvy marně čekaly na otevření dveří a kurýři nechávali ve schránkách lístky o nedoručení zásilky. Pořádek udělal až náš technologický partner, společnost Carson.

Carson nahradil tradiční analogový interkom moderním IP systémem. K hlavnímu vchodu nainstaloval interkom 2N® IP Verso s kamerou a velkým dotykovým displejem. U servisního vchodu nainstaloval 2N® IP Solo. Návštěva stiskne jediné tlačítko a okamžitě se spojí s operátorem Carsonu. Výsledkem je efektivní systém doručování zásilek. Kurýr nechá balíček v bezpečně zamknuté zásilkové místnosti. Adresát automaticky dostane zprávu o čekající zásilce do aplikace Carson ve svém mobilním telefonu.

Chcete zajistit rezidentům vysokou bezpečnost? Moderní řešení firmy Carson na Manhattanu ji posunulo na novou úroveň. Obyvatelé vpustí návštěvu do domu přes aplikaci, ať jsou zrovna kdekoli. Častému návštěvníkovi nebo uklízečce dají unikátní digitální klíč a odpadnou zbytečné hovory přes interkom. Ale nebude úplně překvapený. Aplikace obyvatele upozorní vždycky, když jeho návštěva vstoupí do domu. Rezidenti se tak nemusí bát, že někdo vyzradí a zneužije vstupní kódy. Obsluha má navíc neustálý přehled o tom, kdo a kdy vstupuje do budovy.

„Naše integrace s interkomy 2N kombinuje nejlepší technologie řízení přístupu, kamery a dveřní komunikátory do jediné aplikace. Ta poskytuje obyvatelům domu veškeré služby, které potřebují, kdykoli a odkudkoli,“ říká Guy Blachman, zakladatel a generální ředitel společnosti Carson.

Přečtěte si celý příběh a spojte se s našimi specialisty. Poradí vám, jak dát i vašim zákazníkům moderní přístupový systém.

Kontaktovat specialisty