25.06.2020 Kompatibilita

Separovali jsme se na jaře, pojďme integrovat přes léto

Vzpomínáte na 2N Integration HUB? Nejužitečnější přehled našich technologických partnerů se neustále rozvíjí. V nejbližších měsících vám postupně ukážeme, co skrývá za poklady.

Seznam našich technologických partnerů s benefity, které vám integrace s nimi přinese, podporované verze firmwarů, potřebné licence i podrobné manuály – přesně to je 2N Integration HUB. Na dostupném seznamu neustále pracujeme a rozšiřujeme prezentaci našich partnerů, abyste měli stále nejaktuálnější informace. Do budoucna vám zjednodušíme vyhledávání o speciální skupinu námi Doporučených partnerů.

Nejnovějším přírůstkem do skupiny Prémiových partnerů je GEMOS od Ela-soft. Jedná se o PSIM software, který zvládá nejen přijímání hovorů nebo streamování z 2N IP interkomů do programu GEMOS, ale využívá i speciálního driveru. Ten vám umožní hlubší integraci na úrovni monitorování jednotlivých zařízení a přístupových eventů. Právě díky flexibilitě obou systémů můžete snadno propojit 2N IP interkomy s externími kamerami, senzory nebo alarmy. Finální rozhraní lze upravit podle požadavků zákazníka. Největší pohodlí integrace s GEMOS přinese bezpečnostnímu pracovníkovi v objektu, který tak může pohodlně spravovat i několik lokací a systémů zároveň. Není divu, že tuto integraci najdete hlavně na letištích, u železničních dopravců nebo v obecních projektech. Hodil by se vám PSIM software? Přečtěte si o GEMOS od Ela-soft v našem 2N Integration HUBu.

Přes léto bychom vám rádi představili typické technologické partnery na jednotlivých světových trzích. Vybíráte ke 2N produktům integračního partnera z oblasti domácí automatizace, systému správy budov nebo třeba telekomunikačních systémů? Výborně! V příští novince vám představíme typické technologické partnery pro trh DACH (Německo, Rakousko, Švýcarsko).

Zajímají vás novinky z oboru integrací?

Přihlaste se k našemu newsletteru a buďte mezi prvními, kdo se o nich dozví.

Informujte mě