05.05.2022 Firma

Interkom 2N® IP Style ovládnul i iF Design

iF Design Award je jednou z nejuznávanějších mezinárodních soutěží v oblasti produktového designu.

2N IP Style, iF DesignPro 2N® IP Style jde o čtvrté významné ocenění během několika měsíců: prvním byla cena CEPro BEST Product, následovalo ocenění IoT/Connected, nedávný Red Dot Design a poslední je právě německá cena iF Design.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Druhé designové ocenění v řadě je pro nás důkazem, že investice do opravdu prémiového designu a špičkových materiálů má smysl i u interkomu, kde hlavní roli hrají funkce a odolnost. “, komentuje ocenění Lukáš Psota, Product Marketing Manager divize interkomů ve 2N. „Vyrobili jsme patrně nejelegantnější interkom na světě, který nemilují jen poroty designových soutěží, ale především zákazníci. Čím dál více architektů a projektantů si uvědomuje, že interkom vytváří první dojem při vstupu do budovy a takto exkluzivní produkt u vchodových dveří přináší přidanou hodnotu celému projektu."

Interkom 2N® IP Style ale není jen vizuálně atraktivní kus hardwaru. Je to výkonný interkom, který vyniká mimořádným obrazem z kamery, extrémně svítivým displejem, bleskově reagujícím grafickým rozhraním a širokou nabídkou přístupových technologií.

Chcete vědět o interkomu 2N® IP Style víc?

Napište našim specialistům, kteří vám o interkomu řeknou víc.

Kontaktovat nás