10.11.2022 Produkty

2N® IP Style je nyní ještě více zabezpečený - ale ne tak, jak byste si mysleli

Náš přelomový interkom získal hygienickou a nezbytnou aktualizaci: ochranný kryt obrazovky AntiBac

Kdo si vzpomene na skvělé časy před obávaným "slovem na C", kdy většina lidí nepřemýšlela nad věcmi, jako je dezinfekce rukou, nebo dotýkání se předmětů, jako je interkom, ve veřejných prostorách? Vy ne? My také ne.ip interkom

Jak jsme tedy tuto záležitost vyřešili a zabezpečili náš vlajkový interkom nejen před kybernetickými hrozbami a vandaly - ale také před pandemií? No, nebylo to snadné. Jedna věc je přidat antibakteriální ochranu a druhá věc je zajistit, aby tato součást neomezila výkon samotného interkomu.

Ale nám se to povedlo. Po otestování a prozkoumání mnoha různých typů povrchových ochran jsme nakonec nalezli dokonalou variantu - jedinečný chránič obrazovky s nezávislým ověřením ISO laboratoře, který zabíjí 99 % všech bakterií a virů do 2 minut. Zajišťuje trvalou ochranu displeje, protože je napájen přirozeným světlem. Navíc disponuje ekologickou povrchovou technologií, která nevyprchává.

Tím to ale nekončí. Tento chránič displeje přidává další hodnotu - má stupeň tvrdosti 9 (běžné dotykové displeje dosahují stupně tvrdosti kolem 6), čímž zvyšuje odolnost displeje interkomu a chrání jej prakticky před vším, čím jej můžete poškrábat! Přitom je zachován hladký chod displeje a jsou eliminovány případné falešné dotyky způsobené dešťovými kapkami.

Název Objednací číslo
2N® IP Style AntiBac 9157101P
2N® IP Style AntiBac (podporuje zabezpečené karty) 9157101P-S
AntiBac ochranné sklo pro 2N® IP Style 9157003

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Ozvěte se nám a objednejte si nový 2N® IP Style ještě dnes! Jako obvykle jsme o krok napřed s něčím, co bude standardem až za několik let, takže se vyplatí předstihnout dobu s námi.

Máte již nainstalovaný 2N® IP Style

Nebojte se, antibakteriální ochranu si můžete dokoupit jako volitelné příslušenství.