03.03.2021 Události

2N On Air: Pohled do zákulisí očima moderátorky

Závěje sněhu, promrzlí účinkující i štáb, ale stálo to za to. Jsem nadšená z množství pozitivních reakcí, které jsme od vás po odvysílání dostali. Ptáte se, co za 2N On Air stálo? Prozradím vám to!

Království za kávu

Je mrazivé únorové ráno, mínus 15°C, a já kloužu posledních pár metrů na místo dění. Vrata areálu jsou naštěstí otevřená. Mám štěstí. Kolegové zmiňují, že ještě před několika minutami byla zamrzlá a kamery nosili vchodem pro popeláře. Je krátce po osmé. Scházíme se v zázemí, které funguje i jako šatna a maskérna v jednom. Ladíme outfity. Tomáš si ještě kontroluje prezentaci o tom, jak vám naše přístupové řešení zvýší prodej. Kde je prosím ta káva? Konečně někdo přinesl celou konvici, hurá! Pohled do zrcadla, chce to tmavší rtěnku a zakamuflovat pupínek na bradě. Kopnu do sebe první kávu, přichází druhý telefon od režiséra. Na scénu, fofrem!2N On Air

Podpatky, nebo mačky?

Ve vysokých podpatcích sbíhám po schodech, ven a přes zasněžený dvůr běžím do vedlejší budovy, kde natáčíme. Cesta pokrytá umrzlým sněhem neskonale klouže. Nikdy by mě nenapadlo, že podpatky můžou fungovat i jako mačky. Otvírám dveře do sálu. Do očí mi padne stojánek s nablýskanou novinkou 2N Access Unit M. Odchytává mě kameraman a připevňuje mi mikrofon. Jsem ready!

Kamera, světla, jedem!

Jako první prezentuje Tomáš Klíma, já ho jen krátce uvedu. Zjišťujeme, že produkce si pro prezentující připravila překvapení. Přesunula jim obrazovku s nápovědou z přední části pod pódiem na boční stranu pódia. Ale Tomáš je profík. Na pódiu se pohybuje jako ryba ve vodě. Právě vysvětluje, že nejenom naše IP interkomy, ale i náš přístupový systém patří k absolutní světové špičce. Tentokrát je s námi na place i Veronika. Radí nám, jak vystupovat před kamerou. Jako superžena zasáhne v momentě, kdy je potřeba. Poradí, uklidní, namotivuje, dodá energii a vyždímá z nás maximum.

Úsměv, kterého se nezbavíte

Oproti natáčecímu plánu nabíráme zpoždění. V sále je navíc kvůli silným mrazům nepříjemná zima. Nic moc na tom nezmění ani dva přímotopy, které jedou naplno. Jsem neskutečně vděčná za rukavice a termosku se zázvorovým čajem. Zima je nepříjemná hlavně pro prezentující, doslova jim tuhnou svaly v obličeji a úsměv mrzne na rtech. Naštěstí si z toho umí udělat legraci.

Mozek zamrzá, ale 2N produkty fungují dál

Tomáš Vystavěl zrovna představuje naši patentovanou přístupovou technologii a naše produkty šlapou jako švýcarské hodinky navzdory mrazu. A Gareth se pro kameru snad narodil. Šestá hodina natáčení si vybírá svou daň. Mám dojem, jako by mi zamrzl mozek. Po svižném úvodu najednou zapomínám text. Kolegové napovídají, štáb mě povzbuzuje. To dáš! Neskutečná atmosféra a spolupráce nás dostala až na závěr dne.

Uvidíme se příště?

Když se o několik dní později dívám na celý záznam 2N On Air, říkám si, že to stálo za to. Věřím, že se to líbilo i vám. Podle našich záznamů se vás zaregistrovalo neuvěřitelných 2031! Děkujeme za všechny vaše otázky v chatu. Doufám, že jste našli odpovědi a další inspiraci pro své projekty. Tak příště na viděnou! Budu se těšit.

Štěpánka Čepická, moderátorka 2N On Air

Fotky ze zákulisí