22.12.2022 Software

2N Elevator Center vám nyní ještě více usnadní práci díky hromadné správě zařízení

Mějte všechna nainstalovaná 2N IP zařízení pro nouzovou komunikaci ve výtahu pod kontrolou a spravujte je na dálku hromadně.

Máte v portálu 2N® Elevator Center zaregistrováno mnoho zařízení a potřebujete je upgradovat na konkrétní firmware? Nebo jste možná právě převzali novou budovu a potřebujete do připojených zařízení nahrát novou konfiguraci? Ať už máte desítky nebo stovky zařízení, nemusíte je spravovat jednotlivě. Zjednodušte si svou práci a začněte je spravovat hromadně.2N® Elevator Center

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Jak funguje hromadná správa?

Nejprve v příslušné složce vyfiltrujte seznam zařízení, na kterých chcete provést hromadnou operaci. Můžete filtrovat podle různých parametrů, jako je typ zařízení (vyberte si mezi variantami 2N® EasyGate IP, 2N® LiftGate a 2N® Lift IP), sériové číslo zařízení, SIM ICCID, verze firmwaru, síla signálu, typ připojení a mnoho dalších. Filtry můžete libovolně kombinovat a filtrovat tak pouze ta zařízení, která opravdu chcete.

Poté v jednotlivých krocích nastavte, co by se mělo s vybranými zařízeními stát – například nahrání předem vytvořené firemní nebo přizpůsobené šablony, restartování zařízení, přechod na určitou verzi firmwaru a opětovné restartování. Tyto kroky lze libovolně řadit za sebou a v jedné akci jich může být maximálně 5.

Nový přehled seznamu zařízení

Zároveň jsme s novou verzí výrazně vylepšili přehled seznamu zařízení, kde uživatel může vytvářet složky a různé podsložky (např. rozdělené podle země, kraje nebo města). V těchto složkách může správce filtrovat podle zvolených parametrů, stejně jako tomu bylo v případě hromadných operací.

Spravujete nouzové výtahové zařízení 2N, …

 … ale ještě jste si nezaložili účet na portálu 2N® Elevator Center? Teď je na to ten správný čas!

Kontaktujte nás