16.06.2022 Události

2N Virtual Classroom: Bezproblémové nastavení interkomu s 2N OS!

Máte dotazy k používání 2N OS? Možná naše řešení ještě neznáte, nebo chcete vidět náš operační systém v akci na našem nejnovějším zařízení - 2N® IP Style. Ať tak či onak, zaregistrujte se v 2N Academy na interaktivní webinář 2N Virtual Classroom, který vás naučí vše, co potřebujete vědět, a nejen to.

Za 90 minut vás podrobně provedeme 2N OS od základů až po pokročilejší nastavení, abyste se s naším systémem seznámili a bez problémů se v něm orientovali. To vše z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře!2N Virtual Classroom: Bezproblémové nastavení interkomu s 2N OS!

Zaregistrujte se zdarma ještě dnes a nezapomeňte, že vysíláme už 28. června od 15.00 do 16.30 Vysílání bude v angličtině.

Na co přesně se můžete těšit?

Získejte ucelený přehled o operačním systému 2N.

Vysvětlíme, co všechno 2N OS umí, jak se v něm orientovat, a poté rozdělíme jeho funkce do snadno uchopitelných částí. Naučíte se vše: od vyhledávání zařízení v síti a změny síťových nastavení až po nastavení displeje zařízení 2N® IP Style a také veškeré základy řešení problémů. Po našem webináři budete vědět vše - proto se zaregistrujte ještě dnes, abyste měli jistotu, že vám nic neunikne!

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Podívejte se na 2N OS v akci na našem interkomu 2N® IP Style

Součástí webináře bude živé nastavení 2N OS na našem nejnovějším zařízení – interkomu 2N® IP Style. Bude to poprvé, co vám něco takového ukážeme v naší Akademii, takže pokud se chcete ujistit, že jste na bezproblémové nastavení opravdu připraveni, nezapomeňte se zaregistrovat.

2N OS je mozkem IP produktů 2N (interkomy, čtečky pro kontrolu přístupu, odpovídací jednotky). Funguje jako webové rozhraní zařízení. Jedná se o velmi propracovaný a komplexní systém, který nabízí bezpočet variant nastavení - splní tak téměř všechny potřeby každého zákazníka. Stejně jako vše, co děláme, je i operační systém 2N neustále vyvíjen a pohotově se přizpůsobuje změnám na trhu i přáním zákazníků.

Zeptejte se nás na cokoli

Opravdu si myslíme, že interaktivní učení je důležité, a proto vám samozřejmě rádi zodpovíme jakoukoli otázku týkající se 2N OS. Nebojte se – počítáme s účastí jak nováčků, tak zkušených uživatelů 2N! Každý si přijde na své.

Jsme si jisti, že se vám tato 2N Virtual Classroom bude líbit a že pro vás bude mimořádně přínosná. Zatímco budete v 2N Akademii, nezapomeňte si prohlédnout také další webináře a kurzy, které nabízíme. Pokud by vás některý z nich zaujal, stačí se zaregistrovat. Naše webináře a kurzy jsou zdarma a můžete je absolvovat kdykoli a odkudkoli. Naším cílem je, abyste si byli při používání a implementaci produktů a řešení 2N naprosto jistí a co nejvíce soběstační. Chtěli bychom, abyste se stali odborníky, abyste byli zcela připraveni na případné problémy a dotazy zákazníků a nemuseli se spoléhat na naši linku technické podpory. To ovšem neznamená, že o vás nechceme slyšet - náš tým technické podpory se vám vždy rád ozve!

Chci se přihlásit do virtuální učebny 2N

Registrovat se