05.08.2021 Řešení

5 nejčastějších otázek o WaveKey

Dali jsme dohromady otázky, na které jste se ptali vy nebo vaši zákazníci. Už se nenechte zaskočit dotazem, na který neznáte odpověď.

Kolik má technologie režimů?

4 režimy – Touch (dotykový), Tap in app (stisk v aplikaci), Motion (pohybový) a Card (kartový). Podívejte se na samostatnou novinku, kde najdete vše o 4 přístupových režimech technologie WaveKey.Žena, dveře, přístupový systém

Kolik stojí jednotlivé režimy?

Všechny jsou zdarma. Potřebujete jen čtečku s podporou Bluetooth (samostatnou nebo jako součást interkomu) a mobilní aplikaci 2N® Mobile Key (také zdarma). Jediná výjimka je Motion režim. Ten totiž využívá funkci motion detection, která je součástí Enhanced Video licence (9137906). Takže pokud chcete využívat Motion režim, musí mít interkom Enhanced Video licenci nebo Gold licenci.

Víc než jeden režim?

Je jen na vás, které režimy povolíte – jen jeden, dva, nebo klidně všechny. A dokonce to můžete nastavit u každých dveří jinak. Záleží na požadavcích na bezpečnost a pohodlí vstupu u každé místnosti.

Jak funguje párování

Velmi jednoduše. Uživatel si stáhne aplikaci 2N® Mobile Key a při prvním spuštění zadá u Bluetooth čtečky párovací kód. To je všechno, automaticky je spárovaný se všemi čtečkami v instalaci. 

Kde vezmete párovací kód? Vygenerujete ho ve webovém rozhraní IP interkomu nebo přístupové čtečky. Zkopírujete ho a pošlete uživateli třeba e-mailem. Ještě přívětivější je párovací proces v softwaru 2N® Access Commander. Jediným kliknutím na speciální tlačítko pošlete párovací kód na e-mail uživatele

Jaký je rozdíl mezi 2N® Mobile Key a WaveKey?

2N® Mobile Key je aplikace, kterou si uživatelé nainstalují do svých chytrých telefonů. Aplikace musí na pozadí telefonu běžet a pak funguje vlastně jako klíče. WaveKey je marketingový název naší patentované technologie mobilního přístupu, která zajišťuje komunikaci mezi aplikací a čtečkou 2N.  Je pohodlnější, rychlejší, a bezpečnější než ostatní na trhu. Ověřte si to.

Máte ještě další otázku?

Napište našim obchodníkům a zeptejte se na WaveKey.

Kontakovat