29.03.2022 Události

Čerstvý 2N On Air. S novou moderátorkou, bez slajdů a v laboratoři

Už v dubnu čekejte naši tradiční show v netradičním pojetí. Zaregistrujte se na 60 minut nabitých praktickými informacemi, návody a hands-on ukázkami.

28. 4. 2022 v 15:00 si nesmíte nechat ujít 2N On Air: Hands-on Edition. Uvidíte nový koncept, nové studio a nové tváře včetně profesionální moderátorky Sinead. Těm pozorným neuteče jedna velmi dobře známá tvář, ale v nové roli. Jacoba, hvězdu našich YouTube videí, nejdete v testovací laboratoři, ve které se pravda o produktech 2N neschová.2N On Air

Co se například dozvíte?

  • Jak ve velkých i malých rezidenčních projektech podpořit prodej produktů 2N.
  • Co znamená opravdu efektivně konfigurace a správa instalace.
  • Jak správu systému chytře delegovat na zákazníky.

„Bude to jedinečná show plná odborníků, inovativních produktů a praktických ukázek. Jsem si jistý, že si diváci užijí každou minutu. Taky proto, že poprvé nebudu přednášet já“, směje se Tomáš Vystavěl, šéf produktové divize. „Osobně se nejvíc těším na téma o My2N. Věřím, že to bude pro naše zákazníky zlomový okamžik v chápání přínosu této platformy pro jejich práci“, dodává Tomáš.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Detailní program a řečníky najdete na přihlašovací stránce. Tam budeme také vysílat. Jako vždy vysíláme v angličtině s titulky v češtině a dalších jazycích.

Registrujte se na 2N On Air právě teď zdarma!