23.11.2020 Kompatibilita

Přidejte interkomy 2N do platformy sjednocené komunikace Wildix

Interkomy by měly být součástí sjednocené komunikace. Zvyšujete tím spolehlivost komunikace s návštěvou u dveří. Wildix nabízí cloudové řešení a k tomu ještě něco navíc.

Wildix Naše interkomy propojíte s hromadou IP pobočkových ústředen. Vždy nám šlo hlavně o ty nejrozšířenější. Teď se ale zaměřujeme na společnosti s potenciálem a netradičním řešením. Protože takové máme rádi.

Wildix má skvělé cloudové pobočkové ústředny. Jenže to není všechno. Představili vlastní sjednocenou komunikaci založenou na webovém prohlížeči – Wildix Collaboration. Umožňuje volání, chatování, posílání SMS, uspořádání videokonferencí, ukáže přítomnost a geolokaci ostatních uživatelů. Co je na tom nejúžasnějšího? Je to rozhodně jedno z nejlepších rozhraní, které jsme kdy testovali. Nic se nemusíte učit, je to až srandovně intuitivní.

Integrujte interkomy 2N do systému Wilidx. A co by to bylo za integraci s interkomy, kdyby se nedaly z rozhraní otevírat dveře? Takže to jde samozřejmě taky.

Kam všude může interkom s Wildix Collaboratin zavolat?

  • na jakýkoliv IP telefon/videotelefon na stole
  • do kanceláře vzdálené recepční
  • přímo na PC a nezáleží, kde uživatel je
  • na telefon s mobilní aplikací Wildix

V čem je cloudová pobočková ústředna lepší?

Bezpečnost zaručuje šifrované SIP-TLS připojení. Vyhnete se klasickým problémům se SIP ALG na routeru a obcházení firewallu. Konfigurace je prostě snazší.  

Nabídněte do příštího projektu 2N a Wildix

Jak integraci nastavit, zjistíte na našem FAQ a na Integration HUBu.

Přejít na Integration HUB