04.06.2020 Produkty

Odpovídací jednotka vždy na dosah ruky

Víte, že pro instalaci odpovídací jednotky není nutné vrtat do zdi? Díky novému samostatnému stojánku ji mohou vaši zákazníci mít vždy po ruce. Ve svých domovech i v kancelářských budovách.

Odteď už vaši zákazníci nemusí přemýšlet, na jakou stěnu si připevní odpovídací jednotku 2N. Jednoduše ji vloží do nového stojánku, který umístí třeba na poličku v kuchyni nebo v obýváku. Pak stačí jen natáhnout ruku a mohou komunikovat s návštěvou, která právě zvoní u domovních dveří. Podobně lze stojánek využít v kancelářských budovách. Odpovídací jednotka může být umístěna na stole na recepci. Recepční tak získá dokonalý přehled o všech návštěvách a kurýrech, kteří přicházejí do firmy.

Stojánek je velmi stabilní a díky spodní adhezivní vrstvě dobře drží na svém místě. A to i při ovládání odpovídací jednotky. Instalace do stojanu je navíc velmi snadná. Odpovídací jednotka se do něj jednoduše nasadí, není k tomu potřeba zápustná krabice. Stojánek je určen pro 2N® Indoor Talk, 2N® Indoor Compact a pro připravovanou novinku 2N® Indoor View. Má univerzální velikost a je k dispozici v černé barvě.

Nabídněte svým zákazníkům samostatný stojan pro odpovídací jednotky

Kontaktovat obchod