02.11.2021 Řešení

Znáte online nástroje 2N? Všechny teď najdete na jednom místě

Naše online nástroje usnadňují práci desetitisícům našich zákazníků každý den. Abyste je měli co nejvíce po ruce, přesunuli jsme odkazy na ně přímo do hlavního menu na webu 2N. Podívejte se, jestli vám některý z nich nepomůže při vaší každodenní práci?

Online nástrojeProject Designer – vytvořte si kompletní projekt přístupového systému online. Začnete typem projektu, pak si vyberete interkom a vyberete jeho přesnou specifikaci. Přidáte dveřní telefony a nesmíte zapomenout na zabezpečení společných prostor, takže vyberete vhodné přístupové čtečky. Ke všemu přidáte nezbytné příslušenství a vyexportujete v PDF nebo XLS souboru. To všechno bez hledání jediného objednacího čísla.

Virtual Experience – projděte se po virtuální budově a prozkoumejte, kam všude můžete nainstalovat naše interkomy, přístupové čtečky a dveřní telefony. Klikněte na produkt, detailně si ho prohlédněte ze všech možných stran a třeba ho i rozložte na jednotlivé části. Takovou 3D prohlídku ocení určitě i vaši zákazníci.

Integration HUB – vyhledejte kompatibilní video management systémy, systémy domácí automatizace, kamery, pobočkové ústředny a mnoho dalších typů produktů. Na jednom místě zjistíte detailní informace o jednotlivých integracích. Dozvíte se, co integrace s vybraným partnerem obnáší, co k ní potřebujete a jak propojení nastavit.

Pro architekty a projektanty – nedělejte zbytečnou práci, vše jsme pro vás už nachystali. Detailní specifikace produktu? Máme. CAD výkresy? Připraveno. BIM objekty? Ano!

Media Library – všechny marketingové materiály najdete v naší knihovně. Fotky, bannery, datasheety, katalogy v tiskové kvalitě a mnohem víc. Celkem 120 GB dat připravených pro jakoukoliv fázi vaší marketingové komunikace.

Academy – vzdělávejte se online v přesných časech živých webinářů, ale i kdykoliv s našimi e-learningovými kurzy. Na portálu najdete kurzy v několika světových jazycích.

Prozkoumejte naše nástroje hned teď. Podívejte se nahoru do hlavního menu webu a klikněte na sekci Online nástroje ⬆