Investor vyžaduje v projektu nasazení BIM metodiky?

Už vás to nezaskočí. Připravili jsme pro vás BIM objekty produktů 2N. Ušetříte s nimi vy nebo váš architekt spoustu času.

Mnoho z vás se určitě setkalo s investorem, který vyžaduje nasazení BIM metodiky pro tvorbu projektu a pozdější správu objektu. Jestli ne, věřte, že brzy na některého narazíte. BIM (Building Information Modeling) do češtiny překládáme jako informační model budovy, někdy také volně jako digitální dvojče. Jde o digitální návrh budovy, který může obsahovat hrubou stavbu, rozvod vody, vzduchotechniku, elektroinstalaci, síťové rozvody ale i nábytek a elektrické vybavení jednotlivých prostor. Prostě na co si vzpomenete. 

Digitalizace návrhu vám přináší mnoho výhod. Sdílíte projekty, vyměňujete si informace online, dovolíte více profesím současně pracovat na jednom projektu.

Systém dveřní komunikace a řešení přístupu do objektu je vždy součástí projektu. Proto jsme pro vás připravili knihovnu BIM objektů našich produktů. Jednoduše si stáhněte vhodný objekt a vložte ho do vašeho digitálního návrhu budovy. V knihovně najdete BIM objekty všech našich IP interkomů, odpovídacích jednotek i čteček přístupových systémů.

Soubory jsou kompatibilní 5 let zpětně (Autodesk Revit verze 2016) a jsou vhodné pro software Autodesk Revit a ArchiCAD.

Šetřete čas a stáhněte si připravené BIM objekty do vašeho projektu.

 Stáhnout z knihovny