Volání z interkomu na mobil až na 3 roky zdarma

Letos slavíme 30 let na trhu, ale dárky dostáváte vy. Kupte odpovídací jednotku a v krabici najdete voucher s volnými kredity na službu 2N® Mobile Video.

Kolik?

Hodnota voucheru (počet kreditů) je různá podle typu koupené jednotky.Odpovídací jednotky

Abyste věděli, že jsou vouchery součástí balení, označili jsme krabice nálepkou FREE MY2N voucher INSIDE. Naši distributoři by už měli mít skladem jen jednotky s vouchery. Pokud se stane, že dostanete krabici bez samolepky, kontaktujte svého distributora.

Jak uplatnit?

Přihlaste se ke svému My2N účtu, zadejte kód a navýší se vám kredity. Tak snadné to je. Máte v domácnosti s jednou odpovídací jednotkou 2 telefony? Kredity vám vystačí na poloviční dobu. Ukažme si to na příkladu u jednotky 2N® Indoor Compact. Uvnitř krabice najdete voucher na 24 kreditů. 24 kreditů vám vydrží:

  • pro 1 telefon 24 měsíců,
  • pro 2 telefony 12 měsíců,
  • pro 3 telefony 8 měsíců.

Voucher musíte uplatnit do data uvedeného na voucheru. Jakmile jednou kredity nahrajete do účtu My2N, mají neomezenou platnost. Akce je časově omezená do 31. 12. 2021.

Co s kredity?

Nabídněte zákazníkům k odpovídacím jednotkám na určitou dobu zdarma službu 2N® Mobile Video. Použijte vouchery jako argument ve svém projektu. Řekněte investorům, že k hardwarové odpovídací jednotce dostanou majitelé bytů navíc prémiovou službu. Přesně takové služby zvyšují hodnotu bytu.

Uplatnění voucherů ale nevážeme k sériovým číslům produktů ani k projektům. Takže to, jak vouchery využijete je limitováno jenom vaším důvtipem.

Nenechte si utéct vouchery na prémiovou službu zdarma

Bojujte v projektu za odpovídací jednotky 2N. Nabídněte zákazníkům něco navíc.

Objednat odpovídací jednotky