27.07.2020 Produkty

Už jste vyzkoušeli virtuální prezentaci produktů 2N?

Před několika dny jsme spustili novou aplikaci 2N Virtual Experience. Interaktivní formou představujeme naše kompletní řešení kontroly přístupu a dveřní komunikace ve 3D. Že jste se zrovna vrátili z dovolené a o ničem nevíte? Je čas to napravit.

Nová aplikace vám ukáže, jaké konkrétní produkty se nejlépe hodí do vašeho projektu, ať už se jedná o bytový či rodinný dům, nebo komerční budovu. Produkty si můžete důkladně prohlédnout ze všech stran. Animace vám dokonce ukáže, z jakých jednotlivých dílů se skládají. Zkuste to a projděte se po virtuální budově. Vsadíme se, že vás virtuální prohlídka inspiruje natolik, že ve svém projektu objevíte další místa, kam můžete nainstalovat naše produkty. Zajistíte tak větší bezpečnost a komfort pro své zákazníky a sobě dost možná ušetříte náklady. Například na dodatečné zabezpečení budovy nebo na výjezdy bezpečnostních techniků.

Nevíte, kde začít? Uvařte si kávu a pusťte si krátký video tutorial, který jsme pro vás připravili. Ukáže vám, jak aplikaci 2N Virtual Experience využít na maximum. A určitě vemte na virtuální procházku i své zákazníky. Na vlastní oči uvidí, jak moc jim produkty 2N usnadní každodenní život.

Přehrát video tutorial