20.07.2020 Kompatibilita

Je to tu! 2N IP interkomy volají do MS Teams

MS Teams zažil v době karantény boom. V poslední době se nás každou chvíli ptáte na integraci s našimi IP interkomy. A ano, funguje to!

Dlouho jsme si s voláním našich interkomů do MS Teams lámali hlavu. Proč? Protože MS Teams vůbec nepodporují SIP a je nemožné se do nich dovolat napřímo. Ale to by bylo, abychom řešení nenašli. Spojili jsme se s HelloDoor. Společnost HelloDoor zprostředkovává službu virtuální recepce a za pomoci tohoto Microsoftem certifikovaného řešení umí naše IP interkomy připojit do programu MS Teams!

Co tedy můžete svým zákazníkům nabídnout?

Nabídněte zjednodušení a zefektivnění dveřní komunikace! Díky naší spolupráci s HelloDoor jim naše IP interkomy zazvoní přímo v jejich MS Teams klientovi. Funguje to na počítači i telefonu. Audio hovory z vrátníků mohou navíc zvonit u konkrétních uživatelů, třeba recepční, anebo u všech uživatelů na konkrétním patře. A to nejlepší? Pokud příchozího nechají čekat, může se mu přehrávat melodie, aby se nenudil. Dveře z MS Teams poté vzdáleně otevřou během vteřiny vyťukáním přednastaveného číselného kódu.

Jak to zprovoznit?

My vám dodáme IP interkom podle vaší volby. Pak už jen třeba pořídit licenci pro MS Teams a Phone System a zaplatit HelloDoor měsíční poplatek.

S integrací vám pomůžeme

Naše spolupráce s HelloDoor vás zaujala a stojíte o více informací?

Napište našemu týmu specialistů