29.11.2022 Řešení

Jak šetříte/vyděláváte s My2N peníze?

My2N Management Platforma zefektivňuje správu našich produktů a přináší nadstandartní služby administrátorům i koncovým uživatelům. Ale hlavně s ní můžete také něco vydělat.

Šetříte za benzin

My2N Management PlatformNejvětší výhoda cloudové platformy My2N je, že se k ní přihlásíte odkudkoliv. Stačí vám k tomu připojení k internetu a webový prohlížeč. Čtyři z pěti požadavků vašich zákazníků (změna jména na displeji interkomu, přidání nového uživatele ale i diagnostika zařízení) uděláte vzdáleně. Takže neplatíte za benzin a šetříte čas strávený na cestách.

Nejvyšší stupeň efektivity

My2N Management Platforma je navržená pro facility manažery nebo chcete-li správce budov. Ti jsou zodpovědní za mnoho systémů a služeb a často v několika domech. Proto je pro ně naprosto zásadní, aby byla správa přístupového systému přímočará a efektivní. A právě to nabízí My2N Management Platforma. Identifikovali jsme ty nejpoužívanější funkce, které facility manažer potřebuje, a právě ty najdete v My2N. Tím jsme výrazně usnadnili správu systému a administrátoři se nemusí proklikávat desítkami funkcí a možnostmi nastavení, které reálně ani nevyužívají.

Mějte stále nejnovější informace. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Bezkonkurenční podmínky SLA

Nabízíte service level agreement? Nabídněte v něm takové podmínky, které vaši konkurenti nemůžou dodržet. Vzdálená správa vám umožňuje provést první reakci na incident v řádech minut, což je u takových systémů výjimečné. Nezapomeňte to svým zákazníkům zmínit a udělejte z My2N Management Platformy svoji konkurenční výhodu.

Co je v My2N zdarma?

Naprostá většina funkcí platformy My2N je pro vás zdarma. Využijte je při své každodenní práci.

  • Správa instalace,
  • správa uživatelů a zařízení,
  • aktualizace firmwarů,
  • cloudové volání mezi produkty 2N,
  • podpora různých verzí firmwaru a sítí,
  • vzdálená diagnostika a odstraňování problémů,
  • správa přístupových údajů a další.

Vydělejte na prémiových službách

Prémiové služby jsou zpoplatněné, ale pokud je objednáváte přes naši distribuční síť, vždy existuje prostor pro marži. Snadno si tak vytvoříte dlouhodobý a stabilní příjem z předprodeje služeb. O jaké služby jde?

  • Cloudové volání z interkomu na chytrý telefon/tablet
  • a cloudové volání z interkomu na odpovídací jednotku jiného výrobce (vztahuje se i na 2N® IP Handset a 2N® IP Phone D7A).

Začněte s My2N ještě dnes

Napište našim obchodníkům a zeptejte se na další tipy, jak šetřit/vydělat peníze s My2N.

Kontaktovat