30.11.2021 Kompatibilita

Integrace roku: Webex Calling si nyní rozumí s interkomy 2N

Jsme teprve druhý výrobce interkomů na světě, který oficiálně podporuje integraci s platformou Webex Calling společnosti Cisco. Buďte první, kdo ji nabídne do svého projektu.

Integrace, Webex, 2NWebex Calling je cloudový telefonní systém, ideální pro středně velké společnosti. Nabízí klasické firemní volání, konferenční hovory a virtuální schůzky. Vše v jednom společném uživatelském prostředí a klidně na více zařízeních uživatele. Transformace z lokálních řešení do těch cloudových je jasný trend. Připravte se, že poptávka po integraci interkomů a vlastně jakýchkoliv systémů do Webex Calling bude růst.

Integrací s našimi IP interkomy získá systém nadstandardní funkce. Stane se z něj systém k bezpečné a efektivní správě dveřní komunikace. Uživatelé přímo v klientovi systému Webex Calling mohou přijmout videohovory z interkomu u dveří, tyto hovory přepojit a vzdáleně otevřít dveře.

Vedle IP interkomů připojte k Webex Calling i naše audio produkty 2N® SIP Speaker a 2N® SIP Speaker Horn a zákazník může platfomu využít k zvukovým hlášením. Interkomy a IP audio produkty pak můžou například vysílat hlášení o evakuaci.

V administrátorském rozhraní platformy (Webex Calling Control HUB) administrátoři v reálném čase monitorují a spravují všechna zařízení připojená do platformy, nyní včetně našich interkomů a reproduktorů. Je nutné připomenout, že veškerá komunikace je vysoce zabezpečená (TLS, SRTP).

Udělejte z Webex Calling i systém dveřní komunikace

Návod k propojení a další informace najdete na 2N Integration HUBu nebo vám poradí naši experti.

Kontaktovat nás